kecamanović
Foto: Printscreen/Printscreen

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je danas rešenje kojim je prema okrivljenom V. K. produžen pritvor, a koji mu po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

Pritvor je prema okrivljenom V.K. produžen iz zakonskih razloga propisanih odredbom člana 211 stav 1 tačka 3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, odnosno usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Okrivljenom V.K. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti iz člana 288 stav 2 u vezi člana 278 stav 1 Krivičnog zakonika.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO

@dosije.192 DUŠ(M)ANKA HLADNOKRVNI UBICA Ubila svog supruga da bi se dokopala njegovog stana! #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miona

08.12.2023 23:41

Najstrože kazne za "oca i "materu iz pakla", zbog zverskog zločina njihovog monsruma,jer oni su kao roditelji to napravili od njega pali su na najbitnijem ispitu u života to je rodieljstvo, Kod njih nikakve empatije, ni sasećanja nema. To su ljudi zla ....Svoje bolesno dete nisu lečli iako su znali da je težak psiho....Muljana i dekontaminirani DNK...bruka i sramota Srbije...,..Dokle više. Zašto ona nije u pritvoru. Njihova odgovoornost je obostrana...Koga briga za advokatsko mišljenje, oni su tu da debelo naplaćuju svoj usluge i da traže pravne praznine i dr.dr. Ne dozvolimo da nam bolenici - monstrumi šetaju Beogradom i ubija nevinu i istu dečicu. Uništili su generaciju budućih kadrova Srbije, najkvalitetnije učenike, jer je bolesniku smetao svaki drugar i drugarica koja je kvalitetnija od njega, zavist, zloba i proklestvo.... Najstrože kazne z sve.