policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Nakon stravičnog incidenta kaže da je dobila i mnogo poruka podrške i da je zahvalna policiji i Rusima koji je podržavaju

Beogradska policija po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva uhapsila je osumnjičenog M.S. (29) iz Kosjerića koga je S.A. (19) optužila da ju je pretukao u stanu, prenosi Telegraf.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva njemu je određeno zadržavanje zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje.

- Povodom događaja od 04.12 kada je osumnjičeni M. S. fizički napao svoju devojku S. A., drzavljanku Rusije, prilikom kog napada je ista zadobila telesne povrede, po nalogu Prvog OJT a od strane policije raspisana je potraga za osumnjičenim, te je po javljaju osumnjičenog u PS istom određeno zadržavanje zbog postojanja osnova sumnja da je izvrsio krivično delo zlostavljanje i mučenje. Osumnjičeni će 08.12. biti saslušan od strane dezurnog javnog tuzioca Prvog OJT-a, nakon toga će biti ispitana oštećena, odredjeno veštačenje zadobijenih povreda i biti preduzete druge dokaze radnje- kažu iz Prvog OJT.

Devojka iz Rusije 4. decembra ove godine slučaj je prijavila policiji.

Ona kaže da joj je bacio i dokumeta i da joj je pretio.

- Moj bivši dečko Srbin je ovo uradio. Bacio mi je pasoše i izvod iz matične knjige rođenih, maltretirao me i tukao, pretio mi, uzeo svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobilna telefona - napisala je ona.

Poruka podrške

Ona laže da je dobila i mnogo poruka podrške i da je zahvalna policiji i Rusima koji je podržavaju.

-Lice mi izgleda bolje. Ali mi je upućeno puno poruka mržnje posle svega, što je čudno. Napisala sam da je Srbin jer jeste Srbin i ništa više. Ja sam Ruskinja, naši narodi su braća. Ali loših ljudi ima svuda. Sećam se kako sam ležala na podu i vrištala na tri jezika da prestane i da ga volim! - napisala je Ruskinja.

Kaže da je i dalje bez dokumenata koje joj je ukrao bivši dečko, počinilac ovog dela koga je policija identifikovala kao M.S. (29) iz Kosjerića koji je navodno te večeri bio u alkoholisanom stanju. Nakon tri dana od incidenta podelila je na Instagramu kako se oseća i da ima problema sa snom, a kaže da je na sve to počela i da halucinira.

- Ne mogu da spavam. Legla sam oko 4.30. Uzela sam prvi put tablete za spavanje jer imam problema da zaspim, a sad spavam bez njega i bola. Bila sam u nekom čudnom stanju polusnu, ne znam kako da to opišem. Počela sam da haluciniram. Mislila sam da mi je Arina nešto rekla, da mi je šapnula na uho. Otvorio sam oči i ona je sedela ispred mene u veoma čudnoj pozi briznula sam u plač i onda sam se probudila - objašnjava ona.

Ona je rastrojena jer kako kaže ne može da nađe posao.

-Bole me telo i duša, ne mogu da priuštim kupovinu odeće, ne mogu da živim kao pre, samo sam uznemirena i uplašena, ali pokušavam da budem pozitivana - kaže ona.

- Znam da je pogrešno, ali mi nedostaje on - napisala je.

Ona se još jednom dotakla nasilja koje je preživela i objansila da je ponovo provela ceo dan u policiji i u bolnici.

- Ceo dan sam provela u policiji. Ponovo smo otišli u bolnicu, gde sam bila poslednji put kada sam došla sama po uput. Prošli put su me vozila Hitne pomoći odvezla, ali sam morala da se vraćam sama kući, pogotovo u mom stanju. Danas sam išla u pratnji policije, i hvala im na tome jer ne bih mogla sama da sve uradim. - napisala je devojka.

- Samo želim da budem srećna. Zaista mi je teško da prihvatim da sam sada bukvalno niko.

BONUS VIDEO

@dosije.192 DUŠ(M)ANKA HLADNOKRVNI UBICA - Pravnica krala, likvidirala muža pa zapalila brata! #fypシ゚viral #fypシ #fyp #dušmanka #dosije192 #dosije ♬ Creepy Violins - Apollo Nove

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading