majka i sin srpska crnja
Foto: Alo/Društvene mreže

Užas u Srpskoj Crnji odigrao se u kući Lj. Š. (58) sa kojim Smilja M. živi, a navodno mu je prethodila svađa između majke i sina. 

U prvom trenutku sve je ukazivalo da je majka polila sina benzinom i zapalila, jer je u prošlosti već jednom pokušala to da uradi, ali ona uporno negira da je sada to uradila, pa će istraga utvrditi šta se tačno desilo. 

Teško povređeni Aleksandar T. zadobio je opekotine na 40 odsto tela i nakon što mu je ukazana pomoć u zrenjaninskoj bolnici upućen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

- I dalje je u teškom stanju, a šanse za preživljavanje su, prema trenutnim prognozama, minimalne. Preko 40 odsto mu je izgorelo, glava, lice, ruke - kazao je izvor iz istrage za medije.

Srpska Crnja

Printskrin: Google Street View

 

 

Inače majka koja je bila na izdržavanju kućnog zatvora zbog nanošenja teških  povreda sve vreme trvdi da ona to nije uradila i da se sin sam polio benzinom i zapalio.

- Dok se ne utvrde sve okolnosti, ne može se tvrditi da je majka polila sina i zapalila ga. Istraga će pokazati pravu istinu, ukoliko Smilja M. ne prizna zločin ranije ili kada oštećeni Aleksandar T. bude mogao da ispriča šta se dogodilo u toj kući - objasnio je sagovornik iz istrage koji je dodao da LJ. Š. u čijoj se kući je Aleksandar T. zapaljen tvrdi da se ne seća šta se desilo te večeri. 

Srpska Crnja

Printskrin: Google Street View

 

 

Da je Smilja pre dva meseca već pokušala da zapali sinove za medije je potvrdila i njena sestra. 

- Aleksandar i mlađi S. T. (14) su joj došli u posetu, a ona je bila u alkoholisanom stanju. Dečaci su uspeli da pobegnu i prijavili su policiji, gde postoji službena beleška o tom incidentu, a slučaj je prijavljen i nadležnom tužilaštvu u Kikindi. Trebalo je još tada da je iz kućnog premeste u pravi zatvor, možda bi ova nesreća bila izbegnuta - kazala je potresena žena.

Majka Srpska Crnja Smilja M.

Privatna arhiva

 

 

Inače Smilji M. se na teret stavlja krivčno delo nasilje u porodici.

- Ona se sumnjiči da je, 1. decembra oko 19 časova, u porodičnoj kući u Srpskoj Crnji, posle svađe, polila svog dvadesetšestogodišnjeg sina zapaljivom tečnošću nakon čega se, iz za sada neutvrđenih razloga, odeća na mladiću zapalila. Кod mladića su konstatovane teške telesne povrede u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice, nakon čega je prebačen u Кliniku za plastičnu hirurgiju u Novom Sadu- saopštila je ranije policija.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading