Majka Srpska Crnja Smilja M.
Foto: Privatna arhiva/Privatna arhiva

Nesrećni momak je u petak, oko 19 sati, bio u poseti majci, kaja je, iz još uvek nepoznatih razloga, pokušala da mu naudi.

Prema najnovijim informacijama, majka je sa svojim dečkom neposredno pre hapšenja odnela teško povređenog sina u obližnji Dom zdravlja. Njen partner,  Lj. Š., zvani Zec, je, posle njenog privođenja, priznao zločin pred brojnim svedocima.

Jelin poslodavac Anton Jovanović, koordinator za ljudska i manjinska prava, potvrdio je za naš list da je Lj. Š. svalio krivicu na svoju ljubavnicu.

Ima osmoro dece sa osam muškaraca

Prema informacijama Alo! osumnjičena ima osmoro dece sa osam različitih muškaraca, ali je većina njih živela kod oca povređenog Ace, koji je i najstarije dete.

- Sva ta deca su ga volela kao da im je svima njima otac, ali je i on čudan jer slepo voli tu zlu ženu. Nakon njenog hapšenja je rekao: „Jadna moja Smilja, kako će ona sada u zatvoru”. Ne misli na sina. SmiljIna majka je bila slična. I ona je izrodila puno dece i sve ih ostavila - rekao nam je jedan od poznanika porodice.

- Prolazio sam pored kuće Lj. Š. oko dva sata ujutru. Prethodno sam čuo da je Smilja zapalila Acu. Došao sam tamo sa svojim radnicima da vidim šta se dešava dok je ispred kuće još bila policija. Jela je imala zavoj na ruci, od zadobijenih povreda u požaru. Kada me je videla, prišla mi je i tražila cigaretu. Pitao sam nju i Zeca zašto su to uradili, a on je rekao: „Nisam ja, Jela ga je zapalila“. Meni je pao mrak na oči, počeo sam da vičem na nju, a ona se branila i govorila da se Aca sam zapalio. Mojih sedam, osam radnika je čulo kada je Zec priznao zločin i njoj nema nazad. Ona nije majka, već monstrum - priča Jovanović za Alo!.

Srpska Crnja Aca T. požar

Facebook

 

On ističe da je ovo drugi put da je Jela polila sina benzinom, ali da je prvi put Aleksandar uspeo da pobegne.

- Pre dva meseca, ona je polila benzinom Acu i mlađeg sina Sašu (14). Međutim, tada su uspeli da pobegnu pre nego što je došla do šibica. To mi je Aca sam ispričao. Tada je dobila samo prijavu za napad, ali je ubrzo pretukla nekog čoveka i određen joj je kućni pritvor. Odlično poznajem tu porodicu jer sam Jeli i Aci davao da rade sezonske poslove. On je duša od mladića, ima zlatno srce. Iako majka nije gledala ni njega, ni ostalih sedmoro dece, on je uvek lepo govorio o njoj i patio je za njom. Zato je i te večeri išao da je vidi - naglašava naš sagovornik.

Partner se ne seća zločina

Kako saznajemo, emotivni partner uhapšene majke rekao je u policiji da se ne seća zločina.

 - Ništa nisam video. Ne mogu da vratim vratim film i da se setim šta je bilo te večeri. Znam samo da je Aca završio u bolnici. Nadam se da će se oporaviti - kaže ljubavnik osumnjičene.  

 

Jovanović kaže da je Jelin partner posle saslušanja pušten na slobodu i da niko, sem njih dvoje, ne zna kako je izveden monstruozan zločin i ističe da je nesrećni mladić u živim ranama. 

- Tako mi je žao Ace, da je moguće odmah bih mu dao svoju kožu. Čuo sam od doktora da mu je izgorelo više od 50 odsto kože i da su šanse da preživi jako male, ali se svi nadamo čudu. Diše na aparate, ali ne može da ih podnese. Opekotine su mu od vrata nadole. Jadnik je imao i šugu od teškog života… To je sve otežavajuće za oporavak - kaže na kraju Anton Jovanović.

Prema nezvaničnim saznanjima, majka je posle zločina sa partnerom odnela sina u obližnji Dom zdravlja, a onda su se vratili kući. Njih dvoje su posle uviđaja odvedeni u policijsku stanicu. Njoj je određen pritvor zbog nasilja u porodici, dok je Lj. Š. nakon saslušanja pušten na slobodu.

Podsetimo, Smilja je u Srpskoj Crnji poznata po nasilju i više puta je hapšena.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading