Pobegao iz tužilaštva
Foto: Alo/Foto: RINA

Oni se sumnjiče da su 27. novembra, na ulici u Novom Pazaru, devetnaestogodišnjem mladiću i dvadesetdvogodišnjaku palicama naneli više udaraca nakon čega su pobegli sa mesta događaja.

Brzom i efikasnom reakcijom policije S. H. je uhapšen, a povređenim mladićima je ukazana lekarska pomoć i konstatovane lake telesne povrede. S. H. je nakon isteka policijskog zadržavanja priveden nadležnom tužilaštvu i on se trenutno nalazi u jednomesečnom pritvoru.

Jeziv snimak sa nadzornih kamera

Podsetimo, prema dostupnim informacijama i snimku sa nadzorne kamere, obračun je počeo kada su vozilo u kojem su bili pomenuti maloletnik, njegov otac i još jedno lice presekli put suprotstavljenoj porodici, prisiljavajući ih da se zaustave. Trojica muškaraca iz prvog vozila, držeći palice u rukama, nasilno su izleteli iz automobila i uputili se ka drugom vozilu.

Napad je postao brutalan kada su napadači otvorili zadnja vrata i počeli nemilosrdno da udaraju jednog muškarca. Užas se dodatno povećao kada su žena i malo dete izašli sa zadnjeg sedišta. Čak ni suvozač, koji je inače rođeni brat povređenog, nije izbegao snažan udarac nakon što je napustio vozilo.

Nakon brutalnog napada, situacija se smirila, a napadači su se vratili u svoj automobil i napustili mesto događaja.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading