Srpska Crnja
Foto: Printscreen/Printskrin: Google Street View

Strava i užas u Banatu!  Majka S. M. (44) uz Srpske Crnje sumnjiči se da je svog sina A. T. (26) polila benzinom, a zatim ga zapalila i ostavila ga da izgori. Lekari se bore za mladićev život, a majka tvrdi da se njen sin sam zapalio i da ona navodno nema veze s tim!

Kako saznajemo, stravičan slučaj dogodio se u petak oko 19 sati u Ulici kralja Aleksandra, u kući, u mestu Srpska Crnja u Banatu. Policija je dobila stravična prijavu, a kada je došla na lice mesta, ispred kuće je zatekla majku S. M. i njenog partnera Š. Lj. (58) sa kojim živi u kući. Ona je odmah policajcima rekla da se njen sin zapalio, a da ona nema veze s tim.

Srpska Crnja

Printskrin: Društvene mreže

 

- Sin je majku posetio u petak uveče, a zatim se sumnja da je između njih izbila žestoka svađa. Spekuliše se da je majka sina polila benzinom, a zatim ga zapalila. Nesrećni mladić je hitno prebačen u zrenjaninsku bolnicu, a zatim je dalje prebačen na Odeljenje plastične hirurgije u novosadskom Kliničkom centru. Nesrećni mladić je zadobio opekotine na 40 odsto kože i lekari se bore za njegov život - navodi izvor blizak istrazi.

Već pokušala da ga zapali, ali nije uspela

Mladićev komšija je ispričao za medije da je majka oduvek bila problematična i alkoholičarka. Tvrdi da je već jednom pokušala da zapali A. T. i još jednog sina.

- Ona je već jednom pokušala da ga zapali. A. T. je sa još jednim bratom išao da je poseti, a ona je pokušala da ih zapali, ali u tome nije uspela. Oni su se naivno nadali da će se ona promeniti. Ostavila ih je i otišla kod švalera i baš ju je bilo briga za decu  - navodi komšija. 

 

Majka je rekla da nije polila sina benzinom i da ga nije zapalila, već da je to učinio sam, međutim, nadležni i ističu da se trenutno ne može utvrditi da li je to učinila, ali da postoje samo indicije.

- Mladić je u teškom stanju i nije mogao da da izjavu i ispriča svoju stranu priče, zbog toga je istraga u toku, a prerano je davati bilo kakve informacije u vezi sa slučajem koji je šokirao meštane ovog mirnog banatskog mesta - tvrdi naš sagovornik.

Prema nezvaničnim informacijama, majka je odranije poznata policiji i u trenutku ovog incidenta bila je na izdržavanju kućnog zatvora bez elektronskog nadzora (nanogice) u trajanju od godinu dana.

- Meštani tvrde da je na izdržavanju kazne, jer je nekoj osobi nanela teške povrede. Kako kažu, ona i njen emotivni partner su problematični i alkoholičari. Majka je često pravila probleme, zbog čega mnogi misle da je sposobna da to učini i svom sinu - kaže naš sagovornik.

Srpska Crnja

Printskrin: Google Street View

 

Komšije imaju samo reči hvale za nesrećnog mladića koji je završio u bolnici sa opekotinama.

- On je jako dobar i vredan mladić! Živi od nadnice, a spreman je uvek bio razne poslove da radi da prehrani sebe, ali i svojih osmoro braće i sestara. Sve ih je majka napustila i ostavila ih s ocem. On se brinuo o njima, nije birao posao. I oni su išli sa njim često u nadnicu. Ali uprkos svemu, on je voleo svoju majku. Iako ih je napustila, on ju je posećivao, iako očigledno to nije ni zaslužila. Ona je i otišla iz tog doma zbog nasilničkog ponašanja. Kada je dobila kaznu u trajanju od godinu dana, otišla je iz kuće kod svog novog partnera da živi s njim. Da stvar bude tragičnija, sumnja se da su mrtvi pijani majka i njen partner zapalili dečka i pustili ga da gori - kaže komšinica za Alo!.

Kako tvrde poznanici, Lj. Š. je do pre više od deset godina živeo i radio u Americi, ali je bio deportovan. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading