telohranitelj
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Kako ekskluzivno saznajemo, Srbiju je ove nedelje posetila delegacija bord tima kompanije Meta, koja na čelu sa osnivačem Mark Zakerbergom, između ostalog poseduje Fejsbuk, Instagram i VocAp (WhatsApp).

Samo ove godine uloženo je sedam milijardi dolara na proširenje zajednice koja okuplja preko 200 miliona biznis korisnika širom sveta, i čak 700 miliona običnih korisnika. Održali su nekoliko sastanaka na temu „Bezbednost društvenih mreža, inovacija u podizanju kontrole i sigurnost korisnika“.

telohranitelj

Predstavnici Fejsbuka i Instagrama imali sastanke u Beogradu,  Foto: privatna arhiva

 

Pokušavajući da dođemo do informacija, obišli smo mesto prezentacije, međutim etika njihove kompanije je da ne daju izjave za medije. Na prezentaciji smo zatekli našeg poznatog telohranitelja Predraga Balcacanovića koji je još jednom dokazao da uživa međunarodnu reputaciju zbog čega je upravo njegovom timu i njemu poverena briga o bezbednosti ovih važnih gostiju. 

telohranitelj

Predrag Balcacanović, Foto: Vladimir Marković

 

Uspeli smo da dobijemo potvrdu da je Srbija za njih važna zemlja u planiranju daljih poslovnih projekata na Balkanu i da će ubrzo ponovo da dođu. Kako smo saznali, imali su nekoliko sastanaka sa predstavnicima Srbije, uključujući i našu Vladu.

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading