hapšenje
Foto: Alo/Shutterstock

Njemu je, kako se sumnja, N.P. polomio kosti leve šake, iako je znao da je reč o policijskom službeniku, pošto mu je A. N. pokazao službenu legitimaciju MUP RS, piše Blic.

Kako se saznaje, zbog toga će Više javno tužilaštvo u Beogradu preuzeti gonjenje osumnjičenog zbog krivičnog dela - Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti za koje mu preti od tri do 12 godina zatvora.

Ovaj napad se dogodio 22. novembra kada su policijski sluzbenici PS Vračar prilikom obilaska terena u civilnoj odeći, oko 19.30 u ulici Radoslava Grujića naišli na osumnjičenog N. P. koji im se obratio rečima: "Alo bre, kakav problem vi imate?!".

Nakon toga A. N. je osumnjičenom pokazao službenu legitimaciju MUP-a RS i legitimisao se rečima "policija", ali je N. P. počeo da vređa policijske sluzbenike upućujući im psovke i pretnje i istog trenutka pesnicom udario A.N. u predelu glave.

Pružajući otpor prilikom hapšenja N.P. je policijskom sluzbeniku A.N. naneo tešku  povredu leve šake.

Osumnjičeni je saslušan prošle sedmice.

 

BONUS VIDEO

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading