Nemanja Veličković
Foto: Alo/Društvene mreže

Sveštenik Braničevske eparhije Nemanja Veličković (33) poginuo je u stravičnoj nesreći nedaleko od Batočine, a u udesu su povređene njegova supruga, ali i tri ćerke! Nekoliko dana pre tragedije Veličković je na društvenim mrežama postavio tekst pod naslovom „ Šta se dešava posle smrti“, što su mnogi prorumačili da je predostio tragediju!

Kako saznajemo, lančani sudar se dogodio u nedelju oko 18.50 sati na putu Kragujevac - Batočina u mestu Botunje. Tragedija se dogodila na slavu Sveti Jovan Zlatoust, koja je velika slava u njegovom selu i tom kraju.

- U lančanom sudaru jedna osoba je poginula, dok su šest povređenih. Među povređenima je i troje dece. Informacija o identitetu poginulog rastužila je čitav kraj. Reč je o mladom i veoma poštovanom svešteniku Nemanji Veličkoviću, a u udesu su povređeni njegova supruga i tri ćerkice. Veličković se nalazio za volanom automobila, a za sada nije poznato ko je izazvao udes - navodi izvor.

Njegov otac oglasio se na Fejsbuku objavivši sinovljevu umrlicu uz potresne reči:

- Sine moj krenuo si putem i to onim uskim koji vodi u rajska nasleđa. Odlaziš od nas,ostavljaš nas same, putuj sine moj, poslednji zagrljaj,ljubi te tata! Zbogom dragi moj sine, oče Nemanja...neka mi te anđeo čuvar vodi tim uskim putem i podari rajska nasleđa - navodi otac.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading