Nemanja Veličković
Foto: Alo/Društvene mreže

O nastradalom Nemanji su svi imali samo reči hvale, a komšije kažu da je njegovom pogibijom celo selo zavijeno u crno.

- Naš Nemanja bio je divan sveštenik, suprug i otac. Ovo je velika tuga za naše Viteževo. Tako mlad čovek da ode, tuga. Selo nam je zavijeno u crno. Mnogo se trudio oko crkve, okupljao je narod. Mi još ne možemo da poverujemo da ga više nikad nećemo videti - kaže komšinica za medije i dodaje:

Nemanja Veličković

Društvene mreže

 

 

- Rodom je iz okoline Smedereva. Završio je bogosloviju, posle i Bogoslovski fakultet. Popadija je u bolnici, a i ranije je imala problema sa zdravljem - rekla je za medije utučena komšinica nastradalog sveštenika.

Ono što je šokiralo parohijane pokojnog Nemanje je da je na svom Fejsbuku samo dan pre tragedije objavio članak pod naslovom: “Šta se dešava posle smrti?”

- Kao da je naslutio tragediju ovim statusom. Tuga - rekla je komšinica Veličkovićevih za medije.

Nemanja Veličković

Društvene mreže

 

Nemanja je, da podsetimo, bio za volanom jednog od automobila koji su učestvovali u stravičnom lančanom sudaru, poginuo je na licu mesta.

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading