GOLA UŠLA U SOBU STANODAVCA, A ONDA JE ULETELA NJENA MAJKA I SVE FOTOGRAFISALA Vlasnik kuće prošao golgotu, a zatim je zaradio i ubod nožem u leđa
EPA

Žrtva prevarantkinja ili pohotni stanodavac? Devojka D. M. (21) iz Srbije osumnjičena je da je nožem izbola stanodavca, inače turskog državljanina B. H. (31) u Budvi! On tvrdi da je devojka želela da ima seks s njim pa da ga ucenjuje, a da ga je izbola nožem kada je hteo da je izbaci iz stana!

Bizarnih slučajeva imamo širom sveta, pa tako i u Srbiji i našem komšiluku. Maja meseca kao bomba je odjeknula vest da je srpska državljanka izbola turskog, a motiv je bio još bizarniji.

Kako smo ranije pisali, lisice na ruke stavljene su srpskoj državljanki D. M. 17. maja u Budvi zbog sumnje da je počinila krivično delo pokušaj ubistva. Turski državljanin je tog dana zatražio lekarsku pomoć zbog velike ubodne rane na leđima, a prema njegovim tvrdnjama, izbola ga je stanarka koja je boravila u njegovom stanu sa svojom majkom i sestrom.

Posle drame turski državljanin je na saslušanju u tužilaštvu ispričao svoju stranu priče, koja je dostojna scenarija stravičnog holivudskog trilera sa „neželjenim gostima“.

- Turski državljanin ima kuću u kojoj iznajmljuje smeštaj turistima koji dolaze na letovanje u Crnu Goru. Na molbu prijatelja primio je u jedan od stanova D. M., njenu majku, ali i njenu mlađu sestru. Međutim, nije ni sanjao da će zbog njih proći kroz pravu golgotu. Sve je počelo kada su njih tri počele da prave veliku galamu i buku u smeštaju, zbog čega je odlučio da ih zamoli da napuste stan i pronađu neki drugi smeštaj - ispričao je turski državljanin u crnogorskom tužilaštvu, a zatim je dodao detalje koji lede krv u žilama:

- Tu noć umesto da su otišle, u njegovu sobu je ušla D. M., odevena samo u suknju bez gornjeg dela. Pošto je pričao samo turski uz pomoć internet prevodioca na mobilnom telefonu obratio se devojci i pitao je da li želi da imaju seks. Rekao je da je devojka na to pristala, ali kada su počeli da razmenjuju nežnosti dogodio se šokantan obrt. U sobu je uletela njena majka i fotografisala ih - kazao je H. B.

Luda kuća: Pre zločina napala i majku

Neposredno pre sukoba sa Turčinom, navodno dogodio se i konflikt između D. M. i njene majke.

- U prostorijama jedne kuće došlo je do verbalnog, a potom i do fizičkog konflikta između D. M. i njene majke sa jedne, i H. B. sa druge strane. Zatim je D. M. ubola H. B. u leđa - navodila je ranije crnogorska policija za medije. Inače, H. B. je srećom, zadobio lakše povrede i nije bio životno ugrožen.

Turski državljanin je zatim do detalja opisao ujdurmu koja se dogodila.

-  Kada sam pitao njenu majku zašto to radi, ona je počela da preti da će taj snimak da iskoristi ako probam da ih isteram iz stana i da će da me prijave policiji da sam napao njenu ćerku, a da ću ja onda zbog toga da budem deportovan iz Crne Gore. Posle toga njena majka je opet ušla u sobu i ponovila da će slike da nosi u policiju ako ih bude terao da izađu iz stana. Tada sam shvatio da sam upao u njihovu zamku - ispričao je turski državljanin.

Rekao da se posle toga razljutio i da je najpre zgrabio mlađu devojku i izveo je iz stana, a da je zatim izbacio i D. M., ali i njenu majku. Međutim, one se ni tu nisu zaustavljale, već se majka kroz prozor vratila u stan i pretila mu policijom.

- H. B. je zatim ženu zgrabio za kosu i vukao je u nameri da je izbaci iz kuće. Tada je uletela i D. M. i nožem ga ubola u leđa - navodi izvor.

Srpkinji je posle tri meseca pritvora ponovo produžen pritvor, a utvrđuju se okolnosti napada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading