Gordana Marković majka Aleksandra Marković
Foto: Printscreen/Facebook

 

Obe Aleksandre je pokosio bezobzirni vozač i obe su sahranjene u beloj venčanici.

Starija Aleksandra Marković iz Ćuprije imala je samo 21 godinu, kada ju je 2013. godine na ulici u Novom Sadu pokosio vozač u alkoholisanom stanju. On je pravosnažno osuđen sledeće godine na dve i po godine zatvora, ali je on za vreme suđenja pobegao i nikada nije odležao kaznu.

- Moja ćerka imala je 21 godinu, odličan student, planirala je da bude psiholog forezničar, sahranjena je u venčanici i sa velom... Deset godina je prošlo. Uskoro zastareva slučaj. On se u mestu gde je živeo venčao, dobio dete. Meni su iz ministarstva odgovorili da moja pritužba nije osnovana, jer posle raspisane poternice nije viđen u mestu boravka...a šta je sa onim što poternica nije raspisana tri godine posle presude? Šta sa tim da nije uhapšen? - pita se očajna majka u svojoj objavi na Fejsbuk stranici posvećenoj žrtvama stradalim u saobraćaju.

Imenjakinja i prezimenjakinja ove studenkinje stradala je u junu 2017. godine u selu Nakučani, pred kućnim pragom, a imala je samo 17 meseci.

Na nju je automobilom naleteo komšija Miroslav P. (67). On se pravdao da je od deteta pomislio da je pas, pa da ne bi prosuo trešnje iz gajbica kojima je napunio automobil, odlučio je da ne koči!

Nesrećni roditelji bebu su sahranili u beloj venčanici.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading