Jagodina deda ubistvo
Foto: Printscreen/Facebook

Zoran S. ubijen u svom stanu u Jagodini, a policija uhapsila osumnjičenog mladića  iz Paraćina. Utvrđuje se priproda njihovog odnosa odnosno da li su bili eventualno u nekoj vezi.

Na telu ubijenog Zorana S. uočeni su hematomi od udaraca šipkom, ubodne rane po telu i prerezan vrat, a tužilaštvo je naložilo obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Kako saznajemo posle zločina osumnjičeni je sačekao mirno policiju koju je preko prijatelja obavestio šta je uradio.

Ubistvo je počinjeno u afektu, u naletu besa, jer je žrtva prvo pretučena, pa zatim izbodena, a zatim joj je i prerezan vrat.

Kako naš izvor dodaje, dodatnu misteriju unosi i to što je Zoranovo telo pronađeno  potpuno nago.

Jagodina deda ubistvo

Facebook

 

 

- Ispituje se priroda odnosa ubijenog i uhapšenog mladića, koji je nekoliko decenija mlađi od njega. Prema prvim rezultatima istrage, njih dvojica su se upoznali preko društvenih mreža i Zoran ga je pozvao u svoj stan - kaže naš izvor upoznat sa detaljima istrage i dodaje da se utrđuje motiv zločina, kao i priroda odnosa dvojice muškaraca.

- Ubijeni  navodno nije  krio da voli isti pol. Međutim, nije utvrđeno da su on i osumnjičeni bili u emotivnoj vezi. Inspektori su uzeli mobilne telefone i jednog i drugog i naloženo je veštačenje, kako bi se utvrdila priroda njihovog odnosa, kao i zbog čega je tinejdžer došao u stan žrtve kobnog dana - kaže nam sagovornik.

 On dodaje da postiji sumnja da je između njih došlo do nesporazuma, odnosno da je osumnjičeni pogrešno shvatio poziv.

- tajnu kriju mobilni telefoni, odnosno poruke, te se utvrđuje da li je žrtva eventualno jasno i nedvosmisleno stavila do znanja zašto je pozvala mladića. Pored toga čeka se i nalaz obdukcije kako bi utvrdili da li su eventualno imali seksualni odnos. takođe psiholozi rade sa osumnjičenim kako bi utvrdili motiv za ubistvo - rekao je izvor.

 

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading