Emir R. Sjenica
Foto: Printscreen/Facebook

Tragedija kakva se ne pamti! Emir R. (20) iz Sjenice poginuo je u stravičnoj nesreći kada je na njega naleteo automobil koji je vozio njegov drug K. B. (17)! Do nesreće je došlo kada je Emir izašao iz vozila da bi snimio K. B. za Tiktok kako proleće ulicom u velikoj brzini!

Kako saznajemo, stravična nesreća dogodila se u utorak oko 22 sata u Novopazarskoj ulici na kružnom toku u Sjenici, nedaleko od hotela „Borovi“. Mladić Emir R. je poginuo na licu mesta, dok je njegov maloletni prijatelj završio u bolnici sa teškim povredama.

- Nesreću je izazvao automobil „pasat“, za čijim volanom je bio maloletni K. B. Automobil je pod nerazjašnjenim okolnostima prešao na trotoar i udario u pešaka Emira R., koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. K. B. je pri velikoj brzini izgubio kontrolu nad automobilom, a od siline udarca vozilo se prevrnulo na krov i završilo 100 metara od puta - navodi izvor za Alo!.

Prema navodima lokalnih medija, tragedija je još veća jer je reč o dobrim drugarima koji su navodno želeli da se snimaju za društvene mreže.

- Njih dvojica su bili zajedno u automobilu, a zatim je Emir izašao iz vozila da bi snimio K. B. za Tiktok kako u velikoj brzini proleće pored njega „pasatom“. Tada je K. B. izgubio kontrolu nad vozilom i udario u Emira, a zatim se prevrnuo - navode očevici za medije. 

Sjenica Vožnja

tik tok

 

Divljao zajedno s ocem?

Na jednom od video-zapisa vidi se starija osoba za koju se pretpostavlja da je otac K. B. kako vozi automobil brzinom preko 265 kilometara na sat, a tu je i jedan snimak kako se kreću naseljem kroz uske ulice 146 km na sat. Poznanici K. B. kažu da su on i njegov otac veliki ljubitelji brze vožnje i jakih automobila.

- Jasno je da skoro svaki muškarac voli ponekad da da gas i da kupi što bolji automobil, ali nije normalno da idu pored kuća i ljudi 140 km na sat. Samo je pitanje dana bilo kada će neko da strada, i evo to je bio jadni Emir. Očigledno da K. B. nije imao na koga da se ugleda kada je u pitanju sigurna i odgovorna vožnja. On je još uvek dečak - kažu prijatelji tinejdžera za Alo!.

Poznanici navode da je Emir bio dobar mladić, nikada nije bio problematičan, ali da je, kao i K. B., obožavao brzu vožnju i dobre automobile.

Posle oporavka maloletni K. B. je uhapšen, a tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Maloletnik nije imao vozačku dozvolu, a priveden je nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

„Emir je bio poznat kao dobar i plemenit čovek, njegov iznenadni odlazak ostavlja dubok ožiljak u našim srcima“, „Ovo je težak trenutak za našu Sjenicu“, „Ovo je tragedija kakvu ne pamtimo“, nizali su se komentari sugrađana na društvenim mrežama.

Inače, na Tiktok profilu maloletnog K. B. mogu se videti brojni snimci s nasilničkom i brzom vožnjom, a sumnja se da je akter upravo tinejdžer. 

- Obožavao je brzu vožnju. Objavljivao je klipove na kojima divlja preko 100, pa čak i preko 200 na sat. Puštao bi glasnu muziku i zumirao kontrolnu tablu na kojoj se vidi kazaljka koja prelazi 200 kilometara na sat. Fotografisao je i snimao jake automobile, poput BMW i „audija“ - navodi poznanik.

Utvrđuju se okolnosti tragedije koja je zavila u crno celu Rašku oblast.

- Ne postoji reč koja može opisati bol koju osećamo - kazao je jedan od očevidaca na mestu nesreće za lokalne medije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading