policija
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

Kako saznajemo pucanjava se odigrala u naselju Ribariće kod Tutina, kad se S.S. dovezao do kuće u kojoj njegova bivša živi sa sadašnjim suprugom. 

- S.S. je došao kolima do mesta gde živi novi izabranik njegove bivše vanbračne partnerke i zatekao je samu u kući. Nije poznato da li je došlo do svađe između bivših supružnika, ali je S.S. tada pucao u S.R. i pogodio je sa dva metka - kaže izvor iz policije.

Nakon što je ranio bivšu, kako objašnjava naš sagovrnik, S.S. je ranjeni ženu stavio u svoj automobil i krenuo prema Novom Pazaru.

- O pucnjavi je odmah obavešetna policija koja je ubrzo presrela S.S.  i uhapsila ga, dok je S.R. kolima Hitne pomoći transportovana u bolnicu, gde je zbog rane na ramenu i kolenu primljena na hirurško odeljenje novopazarske bolnice - kaže izvor iz istrage.

Lekari novopazarske Opšte bolnice nezvanično su potvrdili da je S.R. stabilnog stanja i van životne opasnosti.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading