OPTUŽNICA PROTIV NASILNIKA IZ BEOGRADA Stolicom izudarao suprugu pa pretio nožem
Foto: Shutterstock

Kako je navelo Treće osnovno tužilaštvo nasilnik se tereti da je korišćenjem stolice i noža, pretnjom da će napasti na život i telo i drskim ponašanje ugrozio spokojstvo i telesni integritet člana svoje porodice - vanbračne supruge.

- Ona je tom prilikom zadobila lake telesne povredeu vidu nagnječine mekih tkiva lica, nagnječene mekih tkiva desne podlaktice za oguljotinom kože, nagnječene mekih tkiva desne šake sa krvnim podlivom, nagnječene mekih tkiva leve nadlaktice sa krvnim podlivom na spoljašnjoj strani, nagnječene mekih tkiva desne nadlaktice sa krvnim podlivom na unutrašnjoj strani - objašnjavaju u tužilaštvu.

Optužnim predlogom Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu je predložilo sudu da optuženog oglasi krivim, te da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od dve godine i sedam meseci.

 

BONUS VIDEO

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading