MONSTRUM UBIO PSA KOJI MU SE RADOVAO Verovala je ljudima, a onda su naišla dvojica (UZNEMIRAVAJUĆE FOTOGRAFIJE)
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Kako smo ranije pisali, u septembru ove godine u dvorištu kuće Vesne Zmijanac  ubijen je njen pas, a počinilac još nije pronađen. Žitelji  sela su policajcima izrazili svoje sumnje ko bi mogao biti počinilac ovog gnusnog zločina.

žućka

 

 

 

Prema navodima našeg sagovornika, u nedelju kada je ubijena Žućka na Bukulji se odvijao organizovani lov na fazane.

- Sumnjam da su psa, koji je bio više nego dobor i radovao se i verovao ljudima, ubili lovci ili barem osobe koje se tako predstavljaju. Komšuje su videle crveni „golf“ aranđelovačkih tablica kako se zaustavlja. Iz njega su izašla dvojca u lovačkoj opremi, a jedan od njih je imao svetleći prsluk. Pucali su u Žućku koja se nalazila na oko 200-300 metara od kuće Vesne Zmijanac.  Pucali su u nju dok im je veselo mahala repom - priča vlasnik psa.

žućka

undefined

 

 

On dodaje da se sa tim „golfom“ mimošao jer je išao na plac gde mu je bila Žućka.

- Stigao sam i ugledao je kako leži, a iz rane se cedi sveža krv. Zaplakao sam poput deteta i pomislio da li je moguće da takva osoba šeta među nama. Pucao je na psa u mestu koje je naseljeno ljudima, odnosno gde je lov zabranjen. To mi sve ukazuje da ta osoba nije lovac, već ubica. On je bez razloga usmrtio psa koji mu se radovao. E sad ako je bio u stanju tako da ubije psa,  sutra može ubiti čoveka ili neko dete. Pa setimo se samo da je  pre šest meseci osoba koja je u okolini Mladenovca pobila silnu decu, ubija pse. Zbog toga apalejum na sve da reaguju i da tog monstruma koji je povukao oroz privedu i pošalju na psihijatrijsko veštačenje  - rekao je naš sagovornik.

 

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Iskren

07.11.2023 13:29

Ovog krvnika, uhapsiti i kazniti. Pod hitno

Ceca

07.11.2023 22:43

Strašno, treba mu oduzeti pušku, kazniti i novcano i strpati u zatvor. To je monstrum i psihopata.Sve najgore mu želim u životu.