SVEDOK NA VELJINOM SUĐENJU NAPAO ŽRTVINU MAJKU "Ona laže i pokušava da me optuži za ubistvo!"
Foto: Alo/ilustracija

Golubović je ispričao kako se privatno družio sa Mihajlovićem, ali i da su imali "poslove". Naglasio je da ne zna ništa o njegovom nestanku, kao ni o ubistvu.

Mihajlović je likvidiran u aprilu 2019. u kući u Surduku, ali je to otkriveno tek ove godine, kada je i dodato u postojeću optužnicu.

Golubović je opisao susret sa majkom Mihajlovića, u vreme njegovog nestanka.

- Hteo sam da objasnim o sastanku sa Goranovom majkom. To je bilo 2021. godine. Jedna osoba je bila posrednik između nas i pozvala mene da dođem na taj sastanak. Našli smo se u jednom restoranu na Voždovcu. Tada sam upoznao Goranove roditelje. Gospođa Mihajlović je rekla da sam ja rekao da su njenog sina ubili Belivuk, Miljković i ostali. To su notorne neistine. Ja to nisam rekao, to je rekla ta osoba koja je posredovala. Ta osoba je rekla i "vašeg sina su ometlali", nisam ja rekao. Taj izraz nije u mom rečniku. Ometlaju se mrvice, a ne ljudi - rekao je svedok.

Dodao je da je majka Gorana Mihajlovića izostavila dve bitne činjenice i da "radi na njegovu štetu".

- Nije rekla da sam rekao da ću da idem na poligraf. Nije rekla ni da sam rekao da ne treba da vraća novac koji je Goran ostao dužan i da sam rekao ako iz SBPOK vrate automobil, da ga proda i da kupi stan Goranovoj ćerki, da meni novac ne treba. Gospođa Mihajlović javnost pokušava da informiše o tome da moje ime nedostaje na optužnici koja se nalazi pred ovim sudom. Ona je i policija, i tužilaštvo, i policija, i advokati. Ovo je blaćenje mene i kaljanje mog obraza. Nijednog momenta nije rekla šta sam zapravo rekao, nije iznela istinite činjenice - objasnio je svedok.

Belivukov klan optužen je za najmanje sedam kriminalnih ubistava, šverc droge i oružja, kao i za silovanje.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading