MARKO MILJKOVIĆ OPET DRAMI U SUDNICI "Sudija, vi se nama svetite! Tri puta smo vas upozorili..."
Foto: Alo/ilustracija

 

Svi optuženi, osim dvoje u odnosu na koje je postupak razdvojen, prisutni su u sudnici, a na suđenje je došao i svedok Golubović.

Pre nego što je svedok ušao u sudnicu, advokat Đorđe Tomić, branilac Marka Miljkovića javio se za reč i zatražio izuzeće sudskog veća zbog "sumnje da su pristrasni".

Nakon njega oglasio se i okrivljeni Veljko Belivuk želeći da istakne da advokati optuženih nisu stigli da se spreme.

- Činjenično stanje, vezano za one šine, upoznat sam koliko traje uvid u papire. Kada neko zna o čemu se radi, treba mu 2-3 minuta, a kada ne zna 7-8 minuta. Naši transkripti imaju samo 23.000 strana, pa vi vidite koliko bi im trebalo. Vi ste sudija stupili na snagu i potpisali sporazum sa Nikolom Spasojevićem za četiri dana. Ljudi nisu spremni, molim vas da razumete, advokat kaže da nije stigao optužnicu da pročita, samo transkripte - rekao je Belivuk.

Za reč se javio i Marko Miljković, a sudija mu je rekla da "nema potrebe da izlazi pred sudsku govornicu, jer se Veljko Belivuk već izjasnio, kao branilac svih branilaca u sudnici". Dodala je da ne može da prođe nijedno suđenje, a da nije započeto ili završeno pričom Marka Miljkovića.

- Mi ovo doživljavamo kao da nam se svetite i ne dozvoljavate nam da imamo svoje odabrane branioce. Svetite nam se jer smo odložili suđenja, a mi smo vas tri puta upozorili da će doći do toga da otkažemo punomoćja. Mi vas poslednji put molimo da razmislite o tome da nam vratite i stare branioce, a da ostanu ovi po službenoj dužnosti - rekao je Miljković.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Duš(M)anka je ubila svog supruga kako bi se dočepala njegovog stana, a zatim je ubila i brata! #dosije192 #zlocin #ubistvo #dusanka #beograd #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading