RAZNEO SE BOMBOM U STANU! UBIO ŽENU, TAŠTU I SEBE Stravičan zločin u centru Beograda ledi krv u žilama
Foto: Alo!/M. Jošida

Veljko Belivuk i njegova ekipa, terete se za brojna krivična dela, među kojima su i sedam brutalnih ubistava! Belivuk je odranije poznat po nasilnom ponašanju, a malo je poznat jedan detalj iz njegovog detinjstva.

Belivuk je odrastao bez roditelja a 13. februara 1995 godine, u njihovom porodičnom stanu, njegov otac je počinio stravičan masakr. Aktivirao je eksplozivnu napravu i ubio je sebe, suprugu i njenu majku. U stanu pored tada je bio devetogodišnji Veljko Belivuk koji je preživeo stravičan masakr.

RAZNEO SE BOMBOM U STANU! UBIO ŽENU, TAŠTU I SEBE Stravičan zločin u centru Beograda ledi krv u žilama

Foto: Alo.rs

 

Belivuk je godinama radio kao obezbeđenje i bio je poznat po nasilničkom ponašanju. Bio je akter brojnih krvavih incidenata, a družio se sa Aleksandrom Stankovićem, u javnosti poznatom kao Sale Mutavi.

Protiv Belivuka i njegove ekipe trenutno se vodi proces pred Specijalnim sudom u Beogradu zbog stravičnih zločina. Sumnja se da su svoje protivnike kidnapovali, mučili, ubijali, mleli u mašini za mlevenja mesa, a terete se čak i za jedno silovanje. Na teret im se stavljaju i narkotici, nelegalno držanje oružja i brojna druga krivična dela.

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading