Niška banja
Foto: Printscreen/RINA

Kako  za Telegraf.rs objašnjava meštanka M.T, devojčice su se kretale ulicom, a pas je išao za njima. Nije bilo nikakvih naznaka da želi da ih napadne, a za sada nepoznata osoba, odlučila je da životinji uskrati život.

- Pas ih je pratio. U pitanju je ulični pas koji je vrlo miran išao je za njima i odjednom je upucan. Pitam se ko je sebi dao za pravo takvo ponašanje da poseduje oružje i traumira decu. Taj pas nije bio opasnost po građane, a veća opasnost su psihopate koje žive među nama. Apelujem na sve da prijavljuju nasilje i ne dopuste da bolesnici slobodno šetaju - kaže  pomenuti portal  M.T..

Kako pojašnjava, devojčice su naravno uplašene, a za ovakve slučajeve sugrađani su nažalost čuli i ranije.

- Devojčice nisu videle ko je čovek koji je ubio psa jer je bio mrak. One su van sebe od straha, veoma su uplašene sa razlogom. Čula sam da je i ranije bilo ovakvih slučajeva, ali to sam samo čula, nisam svedočila sličnim situacijama - dodaje ona.

Meštanka kaže da je slučaj prijavljen policiji, te da se za sada još uvek ne zna ko je počinilac. Ipak, tvrdi da inspektori rade na tome da se identitet što pre sazna.

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading