policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Napadnuti su inspektori N.M. i D.G. jer su, kako saznajemo, u postupku kontrole utvrđene nepravilnosti.

- Suprug poreskog obveznika kod koga je vršena kontrola naneo je poreskom inspektoru N.M. teške telesne povrede (prelom ruke i kuka), pa je inspektor hitno prevezen u bolnicu u Užicu, gde je u toku operacija - kaže  izvor Kurira.

Povodom ovog nemilog događaja za Kurir se oglasio i ministar finansija u Vladi Republike Srbije, Siniša Mali koji je ošto osudio napad na poreske inspektore.

- Najoštrije osuđujem ovaj nasilnički čin prema poreskom inspektoru koji je samo radio svoj posao, u interesu svih građana Srbije. Poreski inspektori su jako važni u sistemu javnih finansija, a rad poreskih inspektora ne sme biti ni na koji način ugrožen - rekao je ministar za Kurir i dodao:

- Povređenima želim brz oporavak, a privrednici moraju, svi do jednog, da poštuju zakone i propise naše zemlje i ne ometaju rad inspektora, a kamoli da ih fizički ugrožavaju.

 

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading