Specijalni sud
Foto: Alo/Masanori Jošida

Ustanička ulica, kojom su pod rotacijama prošle marice, bila je povremeno zatvarana za saobraćaj. Ujedno su pristizali advokati optuženih kao deo ekipe koja se brani sa slobode.

Specijalni sud

Masanori Jošida

 

 

Tokom suđenja za danas je najavljeno da će biti preslušani audio snimci presretnutih razgovora pripadnika ove grupe.

Kako se sumnja, kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića preko aplikacije za tajnu komunikaciju Skaj, za koju su mislili da ne može da se prisluškuje ili "razbije" od strane policije, razmenjivala je i fotografije mučenja i ubijanja. Kako smo ranije pisali, istražitelji su došli u posed 50 jezivih fotografija. Pored priloženih fotografija na suđenju su saslušani i brojni svedoci koji su opisivali rad kako je funkcionisao optuženi klan.

U slučaju koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ima tri svedoka-saradnika, i nakon što je završeno sa njihovim ispitivanjem počelo se sa ispitivanjem svedoka od kojih su neki i oštećeni u ovom postupku.

OPSADNO STANJE U USTANIČKOJ ULICI Suđenje Velji Nevolji i Marku Mesaru, preslušavaju se audio snimci

Foto: Alo/ilustracija

 

 

- Na prethodnom održanom ročištu ispitane su vlasnica kuće u Surduku gde je navodno spaljen leš Gorana Mihajlovića, Aleksandra Živković i komšinica koja je primetila dim iz tog dvorišta - podseća izvor i dodaje:

-  Aleksandra Živković je, inače, supruga Radoja Živkovića koji je uhapšen u Istanbulu zbog ubistva Jovice Vukotića, vođe "škaljarskog klana". Živković je blizak rođak Radoja Zvicera, vođe kavačkog klana.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading