Dragana Jovanović
Foto: Printscreen/Facebook

 

Supruga poginulog Bojana Stajića (34) proslavila je prvu slavu, Svetu Petku, sa njihovim sinom Lavom, koji je imao samo mesec dana kada mu je otac preminuo.

Dragana Jovanović obratila se u svojoj objavi na Fejsbuku svojoj neprežaljenoj ljubavi, a njene reči kidaju dušu.

Dragana Jovanović

Facebook

 

- Ljubavi moja, i ovu tvoju, našu, želju ja sam ispunila. Naš Lavić je danas zaslavio slavu koju si ti želeo da zaslavimo. Samo da bude sve u redu sa njim. Stalno smo se molili Svetoj Petki, i tad si odlučio, kad se rodi, da to zaslavimo i da bude njegova slava i, evo, ja sam to ispunila. Nažalost, nismo počeli da slavimo onako kako treba, ali eto tako je kako je, i nadam se da će Lavić slaviti u zdravlju i veselju onako kako treba. Falio si jako danas, ali ti si uvek u mislima sa mnom, gde god i kako god. Danas sam stisla zube i izgurala ovo, ali samo zbog tebe i Lavića. Ti znaš i vidiš kako je meni, ali ti tamo nazdravi sa svojim kolegama za zdravlje tvog Lavića - napisala je neutešna Dragana Jovanović.

Tragedija, koju Srbija nikada neće zaboraviti, desila se 1. aprila 2022. godine, kada se obrušio zid jame u rudniku Soko, a život su izgubila osmorica rudara.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Stravičan prizor u centru Beograda: Sudar automobila kod Skupštine #dosije192 #beograd #fypシ #sudar #nesreca ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading