PUCAČ SA VRAČARA TERETI ZA ČETIRI KRIVIČNA Ispalio četri metka nasred ulice i ranio dvojicu
Foto: Printscreen

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavljaju četiri krivična dela - teška telesna povreda, laka telesna povreda, izazivanje opšte opasnosti i nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

PUCAČ SA VRAČARA TERETI ZA ČETIRI KRIVIČNA Ispalio četri metka nasred ulice i ranio dvojicu

Foto: Printscreen

 

 

Tužilaštvo je predložilo sudu da Nemanji Đ. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Nemanja Đ. je 22. maja prišao kladionici i u trenutku kada je A.P. napuštao lokal iz pištolja ispalio četiri hica, nanevši A.P. tešku povredu. Jedan od ispaljenih metaka pogodio je D.L, koji je zadobio laku povredu. Nakon toga, osumnjičeni je pobegao ka Čuburskoj ulici, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila.

A. P., koji je  tad ranjen u butinu, prema nezvaničnim informacijama, pre šest godina preživeo je sličan napad. Na njega je tada pucano kada je izašao iz jednog balona za mali fudbal.

- Navodno, tada je svađa izbila oko fudbala. U istom delu grada, na Vračaru, on se posvađao sa jednim od igrača malog fudbala, a on ga je potom upucao - podseća sagovornik  i dodaje da i A. P. u svom dosijeu ima 12 krivičnih prijava.

 

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading