migranti
Foto: Alo/PU Kikinda

Locirani migranti se prikupljaju na jednom punktu gde se odvajaju a zatim  ih čekaju autobusi. Odakle če biti sprovodeni u prihvatni centar u Preševu.

Ovu informaciju je potvrdio i zamenik predsednika opštine Kanjiža Nebojša Rakić.

U međuvremenu, policija pokušava da identifikuje ko su akteri obračuna u kom su jutros ubijena trojica migranata a jedan ranjen.

Do obračuna je došlo u napuštenim objektima nekadašnjeg privrednog dobra "Bačka" u blizini Horgoša, odnosno u pograničnom pojasu, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

migranti

PU Kikinda

 

 

Pucnjava se dogodila van mesta Horgoš, ali su građani sela uznemireni i od rano jutros na društvenim mrežama prijavljuju pucnjavu koja se čuje iz pograničnog pojasa.

Kako javljaju meštani Subotice, pucnjava je trajala oko 25 minuta, a čula se sve jače, kao da se naoružani migranti približavaju tom gradu. Ističu da se pucnjava čula blizu kuća.

Hapšenje migranata u Subotici

Jutjub/MUP

 

 

Na snimku koji je rano jutros snimio jedan meštanin subotice, a koji traje oko minut, čuje se kontinuirana pucnjava. Neki pucnjevi zvuče kao da su u pitanju petarde, dok se jasno čuje i rafalna paljba.

Podsećamo, u napuštenim objektima nekadašnjeg poljoprivrednog dobra "Bačka" u ataru Horgoša pronađena su tela tri migranta, a jedan je ranjen.

Do ubistva i ranjavanja došlo je u sukobu dve grupe migranata.

Jake policijske snage su na terenu i tragaju za počiniocima, a obavešteno je i Više javno tužilaštvo u Subotici.

 

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading