rakovica
Foto: Alo/Masanori Jošida

Goran R. (50) iz Beograda uhapšen je u sredu uveče nakon što je uleteo u stan u kojem živi njegova bivša supruga S. R. (40), i to u trenutku dok je bila sa svojim dečkom Ž. M. (22)! Posle svađe i upućenih brojnih uvreda na račun žene, mladića je isekao nožem po rukama!

Nakon privođenja po nalogu Drugog osnovnog  javnog tužilaštva u Beogradu Goranu je pisana krivična prijava u redovnom postupku zbog nanošenja lakših povreda te mu je i izrečena mera zabrana prilaska bivšoj supruzi.

Kako saznajemo, incident se dogodio na Petlovom brdu oko 23 sata, kada je osumnjičeni došao na vrata bivše supruge i u stanu je zatekao s mlađim muškarcem Ž. M.

rakovica

Masanori Jošida

 

Kako se sumnja, u stanu je tad izbila žučna svađa u kojoj je osumnjičeni navodio da sad ima dokaz da ga bivša „vara“, te je došlo do sukoba, a zatim i prolivanja krvi.

- Čula se buka i vrištanje, a zatim je došla policija i Hitna pomoć. Policajci su odveli osumjičenog, a Hitna povređenog u Urgentni centar gde su mu sanirane posekotine na obe ruke i okaraktrisane kao lakše povrede. U isto vreme žena je svojim kolima negde otišla, te se vratila oko dva sata posle ponoći - rekle su komšije iz zgrade.

rakovica

Masanori Jošida

 

 

Prijavite nasilje!

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv).

Prema navodima njihovih poznanika, Goran i S. R. su doskora živeli u braku iz kojeg imaju dvoje dece. Goran je sumnjao da ga supruga vara, pa joj je tražio da se iseli.

rakovica

Masanori Jošida

 

- Znamo ih dobro oboje. Skoro dve decenije su živeli pod istim krovom i izrodili su dvoje dece. Goran je duša od čoveka, vredan, radan i sve je činio da mu brak uspe. Kada je odlazio na posao na teren, kod nje vazda dolazio neki mladić. E sad, ko je on i šta je bio, zaista ne znamo. On je sumnjao da je reč o ljubavniku, a i komšije nisu imale baš lepe reči o njoj. Priča se da je Goranu dozlogrdilo i da ju je zamolio da ode svojim putem - kaže jedan od komšija i dodaje detalje:

Hteo da baci ženu sa terase

Beograđanin D. N. (60) uhapšen je zbog sumnje da je u utorak u stanu u centru Beograda pretukao ženu (52), pa joj zapretio da će je „baciti sa terase“.

Žena je primljena u bolnicu gde su joj konstatovane lake povrede.

Osumnjičeni D. N. je uhapšen, a juče je sproveden na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo po krivičnoj pijavi za ugrožavanje sigurnosti i laku telesnu povredu. On je dao iskaz, nakon čega mu je ukinuto zadržavanje i predložena mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komunikacije sa oštećenom.

 

 

 

- Tako i treba ljudi da rade, da se raziđu kada ne ide. Međutim, kada joj je rekao da ode, ona je otišla kod komšije koji živi u ulazu pored njegovog. Sa njim se upoznala u toku šetnje pasa. Uselila se kod njega. Otišla je da živi u ulazu pored, a svoj auto je parkirala pored Goranovog. Niko ne zna da li se zvanično rastala od Gorana. Navodno ga je provocirala, pa kad je video da kod nje dolazi neki treći mladić, onda je uleteo tamo. To ne odobravamo nikako, ali to je njen život i ona ima pravo da radi šta želi. Sa kime će ona da bude, to je njena stvar.

Tokom jučerašnjeg dana reporteri Alo! pokušali su da dobiju komentar i od S. R., ali je ona samo potvrdila da je do incidenta došlo, ali nije želela da daje izjave.  

BONUS VIDEO

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading