ŠTA JE SA LJUDIMA? MONSTRUMU U ZATVOR ŠALJU LJUBAVNA PISMA I OBOŽAVAJU GA Zverski ubio pet ljudi, a ima svoje fanove
Foto: Alo.rs

Robert Feher, poznat pod nadimcima Igor Rus i Igor Srbin, počinio je stravične zločine i bio je jedan od najtraženijih monstruma u Evropi! Toliko je opasan da mu se sudilo u posebnom boksu sa neprobojnim staklom, a čuvari su izbegavali da mu prilaze.

Međutim, to nije sprečilo pojedine žene da se zaljube u njega i da im bude idol.

Feher je poreklom iz Subotice, a širom Evrope je postao poznat 2017. kada je najpre za šest dana ubio tri osobe u Italiji, a zatim prilikom skrivanja u Španiji ubio još dvoje nevinih ljudi.

Poznat je po svojoj okrutnosti, a osuđen je na doživotne kazne zbog ubistava. Tereti se i za brojna druga krivična dela. Na suđenjima se smejao i mahao novinarima, čuvali su ga u staklenom boksu, a zatvorski čuvari su davali otkaz, jer niko nije želeo da ulazi u njegovu ćeliju.

ŠTA JE SA LJUDIMA? MONSTRUMU U ZATVOR ŠALJU LJUBAVNA PISMA I OBOŽAVAJU GA Zverski ubio pet ljudi, a ima svoje fanove

Foto: Alo.rs

 

Međutim, u zatvoru u Španiji je primao na stotine pisama od obožavalaca ali i žena koje su zaljubljene u njega. Navodno su ga dve čak i posećivale.

Ovaj bizarni trend je šokirao sve širom Evrope.

Jedna se navodno čak sa njim čula telefonom redovno.

Čak je sa njom uspeo u jednom trenutku da "raskine".

Podsetimo, on je poznat i kao čovek sa više lica, tačnije imao je brojne lažne identitete. Predstavljao se i kao Hrvat i Rus i Srbin i Mađar.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Selimira Tripkovića je ubila njegova supruga da bi se dokopala njegovog stana 🫢 Dušanka je bila ubeđena da će uspeti da obmane inspektore. Dobrovoljno je pristala na ispitivanje na poligrafu, ali je pala na ključnim pitanjima. #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #beograd ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading