DVE SMRTI U BUNARU ZA 24 SATA Skočila u rupu duboku 20 metara zbog depresije?
Foto: Youtube/Printscreen

Kako saznajemo, žena je pod misterioznim okolnostima upala u bunar, a prvi je primetio njen zet koji je odmah pozvao policiju, Hitnu pomoć i vatrogasce.

Kada su dve vatrogasno-spasilačke ekipe stigle na lice mesta, utvrdili su da je žena koja se nalazila u bunaru živa i da uspeva da se održi na površini. Odmah se pristupilo operaciji spasavanja.

- U akciji je korišćena oprema za izvlačenje iz dubina i nakon sat i po vremena akcija je uspešno završena i žena je izvučena - opisao je akciju spasavanja naš izvor.

DVE SMRTI U BUNARU ZA 24 SATA Skočila u rupu duboku 20 metara zbog depresije?

Alo/ M. O.

 

 

Prema nezvaničnim saznanjima, žena je najpre izvučena i bila je svesna, a ekipa Hitne pomoći transportovala ju je u bolnicu.

Međutim, po prijemu u bolnicu njoj je iznenada pozlilo, kako se sumnja, zbog temperaturnog šoka i zbog zadobijenih unutrašnjih povreda. Uprkos borbi lekara, ona je preminula. Obdukcijom koja je naređena trebalo bi da se utvrdi uzrok smrti kao i da li je ta žena možda uzela i preveliku dozu lekova za smirenje.

Hitna pomoć

Foto: RINA

 

 

Meštani sela su podeljeni oko mišljenja kako je došlo do tragedije. Dok jedni naglašavaju da se mlada žena nedavno udala i da im je delovala srećno, drugi ne isključuju mogućnost da je u pitanju samoubistvo jer, kako su naveli, bila je depresivna.

- Ona je živela u kući na kraju sela, poznavali smo nju i njenu porodicu. Pre nekoliko godina se udala, mislili smo svi da je srećna. Dosta bunara u selu je u ravni sa zemljom, nisu visoko izgrađeni. Pošto je sve bilo tako rano ujutru, moguće je da je nekako upala, da nije videla. Ne znam, svašta može biti u pitanju. Znam samo da ništa nije ukazivalo na to da razmišlja o samoubistvu, pa zbog toga mislimo da je nesreća u pitanju - rekla je komšinica.

Druge komšije naglašavaju da je žena imala zdravstvene probleme.

- Znamo da su njeni bili tu za nju. Navodno je imala povremeno probleme sa depresijom i sa njom se nosila uz pomoć ukućana. Šta se to jutro dešavalo zna samo ona, a mi možemo da nagađamo. Ipak, poznavajući nju i njene ne možemo da poverujemo da je samoubistvo u pitanju - rekle su komšije iz sela.

dimnjak

Foto: Shutterstock

 

 

Odžačar pao s krova, bore se za njegov život!

Lekari Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu bore se za život M. G. (47) iz doljevačkog sela Čečina, koji je hospitalizovan sa teškim povredama glave nakon što je, dok je čistio dimnjak, pao sa krova kuće u svom rodnom selu.

Kako saznajemo, M. G. je po profesiji dimničar i zbog toga ga je jedan od meštana pozvao da za vikend, kada je slobodan, da očisti dimnjak u njegovoj kući. M. G. se bez ikakvih poteškoća popeo na krov i krenuo da radi, međutim, iznenada mu je pozlilo, izgubio je ravnotežu i pao na betonski plato ispred kuće.

Medicinska ekipa Doma zdravlja u Doljevcu je izašla na teren i ukazala mu prvu pomoć, a onda je hitno prebačen u UKC Niš.

- Pacijent je primljen u subotu 21. oktobra i priključen je na mašinu za veštačko disanje. Ima ozbiljne povrede glave i u stanju je životne ugroženosti - kazali su u UKC Niš.

 

 

Kako saznajemo, dan ranije na jugu Srbije u leskovačkom selu dogodila se slična tragedija. Starac (70) upao je u bunar u dvorištu porodične kuće u selu Ćukljenik i odmah se utopio.

Kako se sumnja, on je slučajno upao u bunar u utorak oko 16.50 sati kada se nagnuo da pogleda u okno. Odmah je alarmirana Hitna pomoć, policija i pripadnici Vatrogasnih specijalnih jedinica, koji su ga izvukli iz bunara. Ali, nažalost, lekari su samo konstatovali smrt. Kako su rekli u policiji, nema elemenata nasilne smrti, nema obdukcije, kao i da je o svemu obavešteno Više tužilaštvo Leskovac.

 

 

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading