mladenvac
Foto: Printscreen/MUP

Nesrećni otac se od tada mučki bori za vazduh, tuga za njegovim anđelima ga, kako kaže, svakog dana sve jače guši.

Taj bol znaju samo on i njegova supruga Zorica, a majka monstruma, koji im je, kako se opravdano sumnja, mučki ubio ćerku Kristinu (19) i sina Milana (21), po svemu sudeći ne ume da pokaže ni saosećanje, a kamoli da pokuša da im pomogne.

Kako za naš list otkriva Saša Panić, ona je ubrzo nakon Uroševog krvavog pira po ulicama Malog Orašja i Dubone, kada je u nasumičnoj pucnjavi kao se opravdano sumnja ubio devetoro mladih, nudila na prodaju porodične placeve.

Roditelji Panić, Dubona, Saša i Zorica Panić

youtube.com / Insajder TV

 

- Blažići imaju nekoliko placeva na kojima gaje voće. Nakon što su monstrum i njegov otac uhapšeni, a Urošev brat se odselio, nema ko da brine o tim zasadima, to propada. Majka Uroša Blažića je brže bolje pokušala to da rasproda. To sam slučajno saznao od prijatelja, koji mi je rekao: „Zamisli ko me je zvao… Uroševa majka! Pitala me je da li želim da kupim njene voćnjake, a ja sam je odmah presekao!“. Odbrusio sam joj: „Nemoj nikada više da si okrenula ovaj broj!“. Nije ni stigla da mu kaže cenu, jer je to odbio sa zgražavanjem. Niko nije lud da kupi išta od njih - ističe Panić.

Panić: Kako njegova majka može mirno da spava?

Saša Panić se prisetio i susreta sa majkom i dedom Uroša Blažića.

- Kada smo jednog dana supruga Zorica i ja išli kod dece na groblje, prošli smo pored kuće Blažića i Urošev deda nam se obratio. Pravdao se i govorio kako je Uroš bio nasilan i kako je tukao sve njih u kući. B. (majka Uroša Blažića) je tada odmarala usred popodneva, ali je istrčala napolje da skloni dedu. Ne znam kako može mirno da spava posle svega, i to po danu - pita se ožalošćeni otac.

Meštani Dubone ranije su svedočili da Blažići imaju oko 100 hektara njiva, šest traktora i drugih priključnih mašina, kao i da su o tome najviše računa vodili Uroš i njegov rođeni brat Marko.

Saša kaže da je čuo i da majka B. Blažić ima novi posao, odnosno da više nije zaposlena na VMA kao instrumentarka.

MAJKA UROŠA BLAŽIĆA NAKON MASAKRA JURILA KOMŠIJE DA PRODA PLACEVE Otac ubijenih brata i sestre otkriva kako su mu dosuli so na ranu

Foto: Printscreen

 

- Čuo sam da se, navodno, sklonila i zaposlila na nekoj privatnoj klinici. Nju, kao majku ovakvog ubice, ne bi trebalo niko da zaposli. Svi u njenoj porodici su isti i jednako bolesni kao Uroš. Njegov deda N. je onog dana, kada su roditelji stradale dece iz „Ribnikara“ došli u naše selo, u posetu, izašao u dvorište i dobacio im: „Šta da radim? Kad su svi bili ljubomorni na ono što imamo“. Tada mu je policajac, koji mesecima obezbeđuje njegovu kuću, rekao da uđe unutra i ne izaziva ljude. Roditelji su tamo otišli u znak protesta - opisuje naš sagovornik.

Otac stradale dece potvrđuje i naša ranija pisanja da se brat optuženog M. Blažić odselio iz njihove kuće pre Uroševog hapšenja, u strahu da će Uroš doći i pucati na svoju porodicu, i dodaje da je mladić nastavio da se bavi zemljoradnjom.

- Preselio se sa ćerkom i suprugom u ženino selo. Tamo je odvezao sve poljoprivredne mašine i traktore. Razumljivo je što je te večeri bio u strahu od rođenog brata, i ja bih se uplašio da je moj sin to uradio - zaključuje neutešni otac.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Danas oko 18h došlo je do požara u improvizovanom naselju na Čukarici. Vatrogasne ekipe izašle su na lice mesta #dosije192 #pozar #beograd #putevisrbije #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading