HOROR U ZGRADI NA PALILULI Žena spavala pored mrtve sestre bliznakinje, komšije ispričale jezive detalje: "Osećao se smrad"
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Sumnja se da je reč o ženi koja je tu živela sa sestrom bliznakinjom kojoj se trag izgubio nedavno.

Kako se nezvanično saznaje telo je pronađeno sinoć kada su komšije prijavile policiji da jednu od sestri nisu dugo videli.

Kako kažu komšije u zgradi se osećao smrad a jednu od njih su videli, navodno juče ujutru, prenosi Espreso.

- Neko od stanara je obavestio policiju jer je dugo nismo videli. Zapravo videli smo jednu od njih ali druge nije bilo možda i više od mesec dana - rekla je jedna od komšinica sestara i dodala da komšije inače nisu bile u dobrim odnosima sa njima.

Prema njenim rečima kada je policija stigla niko nije otvarao vrata.

- Nakon nekog vremena stigli su vatrogasci koji su odbili vrata i unutra zatekli jeziku scenu. Telo je bilo u fazi raspadanja a drugu sestru su komšije videle tog jutra. Ona je inače dolazila uveče, tu verovatno spavala i izlazila ujutru. Iz tog razloga i pretpostavljamo da je ona spavala u stanu u kojoj se telo njene sestre raspadalo - priča u neverici komšinica koja nije želela da joj objavljujem ime.

Kako je navela ubrzo posle vatrogasaca stigla je i hitna pomoć.

- Oni su morali da konstatuju smrt. Za sve to vreme sestra koja je verovatno živa nije dolazila u stan ili je možda i bila videla policiju i pobegla - pretpostavlja sagovornica.

Kako je objasnila sestra se nisu udavala i živele su potpuno same otkad su im roditelji preminuli.

- Ova što je živa je doktorka bila, a i sestra joj je bila školovana - kaže žena koja je još uvek u šoku zbog svega što se desilo.

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Višestruki sudar na raskrsnici Kneza Miloša i Višegradske #dosije192 #sudar #beograd #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading