Užice pucnjava
Foto: Alo/Foto: Alo!/Zvezdana Gligorijević

- Sumnja se da su iz jednog vozila ispaljeni hici, a da je drugo takođe povezano. Sve raspoložive snage su na terenu i tragaju za opasnim i naoružanim napadačima - potvrdio je za RINU izvor upoznat sa slučajem.

U obračunu na Aleksića mostu u centru Užica ranjena su trojica muškaraca, koji su primljeni u užičku Opštu bolnicu. Pucnjava se dogodia danas u 13.10 sati, a na društvenim mrežama već su se pojavile zastrašujuće fotografije sa lica mesta.

Užice pucnjava

Foto: Alo!/Zvezdana Gligorijević

 

 

- Trojica pacijenta su hispitalizovana na Urgentno-prijemnu službu i pregledali su ih dežurni lekari. Jedan pacijent ima teške povrede lakta i upućen je na intenzivnu negu, na ortopediju. Za druga dva pacijenta je dijagnostika u toku - izjavio je za RINU dr Dragan Damjanović direktor užičke bolnice.

 

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading