lopov
Foto: Alo/Shutterstock

- Pretpostavlja se da je on ispred marketa izvesno vreme osmatrao i čekao da kasirka napusti kasu. Ušao je, uzeo novac iz kase i istrčao napolje. Policajci su odmah po prijavi krenuli u potragu, pronašli dečaka i sav novac koji je vraćen - naveo je izvor.

Drska krađa se dogodila pred kraj radnog vremena marketa koji radi do 21 sat.

- Mali lopov nije krivično odgovaran i protiv njega ne može da bude pokrenut postupak, već je sa ovim slučajem upoznat Centar za socijalni rad koji će preduzimati mere iz svoje nadležnosti - objasnili su u policiji za Telegraf.

Prodavci u marketu koji nema obezbeđenje su preplašeni i zgroženi jer ranije, osim slučajeva kada su potrošače hvatali dok kradu sa rafova nisu bili u sličnim situacijama, ali su nakon ove zabrinuti za svoju bezbednost.

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading