BIZARNO! LEŠ MAJKE VOZILA U KOLICIMA ZA PIJACU Želela telo da sahrani u parkiću kod svoje zgrade
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Oni su prisutvovali nemiloj sceni kada je žena od svoje zgrade u Bulevaru Mihaila Pupina nekoliko stotina metara beživotno telo svoje majke zapakovano u kolicima za pijacu vukla po ulici.

Sve se dogodilo na očigled mnogobrojnih komšija, kako dece tako i starijih ljudi, koji su oko 20 sati bili na parkingu, sportskom terenu i okolini zgrade u kojoj je živela njena porodica. Lj. H. je krenula kolicima iz stana, a za njom se širio nesnosni smrad.

- Sećam se kao da je juče bilo. Komšinica se grčila i jedva je vukla ta kolica. Čim se ona pojavila na stepeništu ulicim se počeo širiti neprijatni miris. Kako se mučila da ta kolica spusti niz stepenice, njoj je u pomoć pritekla komšinica a za njom i patrola policije koja je šetala - priča  vremešni stanar te zgrade.
On dodaje da su joj oni pomogli da spusti kolica neznajući šta nosi.
- Žena im se uljudno zahvalila i sa kolicima krenula ka parku. Međutim, zbog smrada koji se širio, policajci su je pozvali da stane, ali se ona pravila da ih ne čuje. Ona  je jednostavno išla svojim putem sa kolicima iz kojih se širio nesnosni smrad. Ipak su je policajci sustigli pa su joj zatražili ličnu kartu, ali je ona odbijala pokaže dokumenta tvrdeći da je pokradena. U tom trenutku, kolica su pala, te je iz njih ispala ljudska ruka - priseća se stanar zgrade.
Prema njegovim navodima, ubrzo je sve bilo jasno. U kolicima su se nalazili ostaci njene majke.
-  Pored te patrole stigli su i inspektori policije te je tad otkriveno da je Lj. H.  krenula do parka da sahrani majku koja joj je pre oko nedelju dana preminula. U početku je komšinica spominjala groblje, ali je onda rekla da majku vozi u parkić, jer tako može da je gleda sa prozora. Spominjala je i da joj je majka volela taj park - rekao je vremešni stanar te zgrade.
Istragom koja je usledila utvrđeno je da je nesretna žena preminila prirodnom smrću, a da je Lj. H. bila bolesna, odnosno imala psihički poremećaj te je poslata na lečenje.
Stanari zgrade svojevremeno su rekli da je Lj. H. bila čudna i da je od stana pravila deponiju skupljajući razno smeće i stvari.

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading