Suđenje Miki Aleksiću
Foto: Stock/E-stock/Časlav Vukojičić

Ročište je trajalo od 10.30 do 14 sati, tokom kojeg je samo Jakovljević postavljao pitanja oštećenoj glumici.

Istakla je i da je pre nego što su počela silovanja, imala priliku da traži savete i od Aleksića, i od njegove supruge Biljane, sa kojom je vodio školu.

- Ispričala sam im ponaosob kada su moji roditelji bili pred razvodom, a oni su me oraspoložili i promenili tačku gledišta. Tada me je Mika očinski zagrlio. Kada smo prestali sa takvim razgovorima, 2012., počela su silovanja - rekla je Radulovićeva.

Milena: Da li mi se advokat smeje?

Tokom celog sudskog procesa Jakovljević se smejao, ređao neprikladne komentare i konstatacije, ali i ulazio u raspravu sa advokatima oštećenih, kao i sa sudijom, pa mu je većina pitanja i odbijena.

U jednom trenutku Milena je pitala sudiju: “Da li se on to meni smeje?”, što je on negirao i rekao da se obraća publici. Sudija mu je tada rekao da je “veoma nepristojan”, i odredio mu kaznu od 100.000 dinara zbog nepoštovanja suda.

Kada je Jakovljević ispitivao Milenu o prvom silovanju, za koje je navela da se desilo krajem novembra ili početkom decembra 2012. u toku večernjeg časa, ona je opisala šta se dešavalo u učionici pored.

- Mi smo bili u njegovoj kancelariji, a deca su bila pored u studiju. Kada se uverio da su počeli da čitaju “Oče naš”, Mika je započeo napad. Desnom rukom uhvatio me je za potiljak, a levom za donji deo leđa i gurnuo mi je jezik u grlo. Nakon toga je počeo da mi stavlja prste u vaginu - opisivala je glumica.

Suđenje Miki Aleksiću

E-stock/Časlav Vukojičić

 

Advokat ju je tada pitao gde su bile njene ruke.

- Dok me je ljubio sam pokušavala da mu odgurujem glavu rukama, a tokom penetracije su mi bile pored tela. Tada sam se koprcala i izvlačila na prste. Bili smo slične visine, ali mi je delovalo da sam viša tada - naglasila je.

Aleksićev branilac je tada izneo gnusno pitanje želeći da sazna “zašto se propinjala na prste, ako su pokreti bili napred-nazad i gore-dole”.

- To sam radila od bola. A on je testirao koliko duboko može da uđe i koliko prstiju može da stane. Ja sam plakala. Na kraju mi je rekao: “Dobra si”. Gadi mi se - izjavila je Radulovićeva.

“Htela sam da se ubijem”

Milena je na pitanje Aleksićevog advokata zašto je nastavila da “ide na individualne časove posle silovanja, i na društvene mreže postavlja vesele fotografije”, rekla je da je to činila iz straha.

- Osećala sam se poniženo. Prljavo. Nisam znala da ima izbora, bojala sam se šta može da mi uradi. Bila sam indiferentna prema životu. Bila sam rešena da počinim suicid. Znala sam i kako ću. Fotografije sam postavljala da bi svi mislili da živim normalno i da me ništa ne bi ispitivali - zaključila je glumica.

Kada je počelo ispitivanje o drugom silovanju, za koje je navedeno da se odigralo počekom aprila 2013., Milena je objasnila kako je bila “kažnjena” nakon napada.

- Posle napada mi je naredio da održim monolog pred decom. To sam doživela kao kaznu, jer me nije pustio kući - naglasila je.

Zatim joj je Jakovljević postavio pitanje zašto nije otišla kući.

- Nisam smela od straha šta sve može da učini. Isključio bi me iz grupe i rekao bi o meni sve najgore. Bila sam preplašena i za svoju budućnost. Tokom drugog napada na frižideru bila sam sa njim oko 50 minuta - navela je glumica.

Suđenje Miki Aleksiću

E-stock/Časlav Vukojičić

 

- Stavio me je u poluležeći položaj na frižider. Nasilno mi je skinuo veš, ali me nije povredio. Rukama sam mu gurala glavu od sebe. Nisam uspela da ga odguram jer me je snažno držao za listove. Sve mi je radio jezikom, ali najviše penetraciju, kao i prstima. Plakala sam - opisala je Radulovićeva.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Maja

22.10.2023 18:41

Muškarcima je smiješno ... Vjerovatno se ne bi smijali, da je u pitanju , njihova kcerka ili sestra, šta mislite ?