mika aleksić
Foto: Alo/TANJUG/ JAROSLAV PAP

 

 

Na početku ju je pitao da li je na psihološkom veštačenju rekla da je “samoljubiva i kompetitivna osoba, a da joj je moto bio "Igraj da pobediš" ”, na šta je ona odgovorila da je takva bila do svoje 11. godine, ali je to nestalo kada je došla u Mikinu školu.

Radulovićeva je naglasila da niko od učenika iz njene A grupe nije bio posebno izdvajan, niti je iko imao poseban tretman, pa tako ni ona, već da su svi bili i jednako vređani.

Međutim, istakla je i da je pre nego što su počela silovanja, imala priliku da traži savete i od Aleksića, i od njegove supruge Biljane, sa kojom je vodio školu.

Suđenje Miki Aleksiću

E-stock/Časlav Vukojičić

Milena Radulović na sud došla sa dečkom Ognjenom Jankovićem

- Ispričala sam im ponaosob kada su moji roditelji bili pred razvodom, a oni su me oraspoložili i promenili tačku gledišta. Tada me je Mika očinski zagrlio. Kada smo prestali sa takvim razgovorima, 2012, počela su silovanja – rekla je Radulovićeva.

Kada je Jakovljević ispitivao Milenu o prvom silovanju, za koje je navela da se desilo krajem novembra ili početkom decembra 2012. u toku večernjeg časa, ona je opisala šta se dešavalo u učionici pored.

- Mi smo bili u njegovoj kancelariji, a deca su bila pored u studiju. Kada se uverio da su počeli da čitaju “Oče naš”, Mika je započeo napad. Desnom rukom uhvatio me je za potiljak, a levom za donji deo leđa i gurnuo mi je jezik u grlo. Nakon toga je počeo da mi stavlja prste u vaginu – opisivala je glumica.

Mikin advokat ju je pitao i kako je razumela Aleksićevu konstataciju, koju je sama dala na saslušanju, “Sada je mnogo lakše”, za nošenje hulahopki.

- To znači da mu je tako lakše da počne sa silovanjem – odgovorila je, a branilac ju je pitao: “Zašto je onda prestala da ih nosi”, a sudija je odbio pitanje.

Suđenje Miki Aleksiću

E-stock/Časlav Vukojičić

 

Jakovljević ju je tada upitao da li je nastavila da plače nakon drugog silovanja, kada je počela da izvodi monolog pred decom i zašto nije odmah otišla kući.

- Nisam plakala jer je monolog bio komičan – istakla je, dok je pitanje o odlasku bilo zabranjeno, pa ju je upitao zašto je nakon toga na svom Fejsbuku postavila “lepu, ljubavnu pesmu Diamonds”?, ali je sudija i to zabranio.

Pred kraj ročišta Mikin advokat naglasio je da je možda njegovom štićeniku teško da prati proces zbog zdravstvenog stanja, pa je Aleksić na pitanje sudije “da li je sposoban” odgovorio da “jeste u potpunosti”.

Milena je na sud došla u pratnji pevača grupe Beogradski sindikat, Ognjena Jankovića, sa kojim je u emotivnoj vezi, kao i sa nekoliko glumaca.

Među njima su najviše pažnje izazvali Milan Marić i Andrija Milošević, koji je sa velikom pažnjom pratio sudski proces, a izraz lica mu je istovremeno bio ogorčen i tužan, a ruke besno prekrštene na stomaku.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Selimira Tripkovića je ubila njegova supruga da bi se dokopala njegovog stana 🫢 Dušanka je bila ubeđena da će uspeti da obmane inspektore. Dobrovoljno je pristala na ispitivanje na poligrafu, ali je pala na ključnim pitanjima. #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #beograd ♬ original sound - Dosije 192

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading