Hitna pomoć
Foto: Printscreen/Foto: RINA

To su "Blicu" saopštili iz Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd. Dodali su i da je to 38. napad na vozače GSP-a od početka ove godine.

Na video snimku koji je objavljen sinoć na Instagram stranici 192_rs, videla se Hitna pomoć koja je izašla na teren kako bi ukazala pomoć vozaču tramvaja, kao i patrola policije.

Iz GSP-a su pojasnili da se incident desio kada se automobil nepropisno polukružno okrenuo u toj ulici u blizini Saobraćajnog fakulteta i da je došlo do “češanja” sa tramvajem koji je saobraćao na liniji 14.

- Kada je vozač tramvaja je izašao napolje da pogleda stepen oštećenja na vozilima, kako bi javio centru i pozvao policiju verbalno su ga napala tri muškarca koji su izašli iz putničkog vozila. Jedan od njih je i fizički nasrnuo na vozača tramvaja udarajući ga u lice i glavu - kazali su oni.

Stravičan trend napada na vozače GSP-a

Kako se u gradskom prevozu može svašta očekivati, ni verbalni i fizički obračuni sa vozačima nisu novitet.

Septembra je bio slučaj da je motorista nasrnuo na vozača trole nakon verbalne svađe i tom prilikom kacigom polomio vozačev prozor i šoferšajbnu trole, a staklo je iseklo vozača po glavi.

Jedan od slučajeva kada je vozač napadnut se desio maja meseca, kada je na stajalištu reagovao na pokušaj putnika da u autobus uvede psa. Napadač ga je udario rukama u predelu glave i tom prilikom je zadobio lakše povrede.

Na okretnici kod Cvetkove pijace je vozač autobusa na liniji 55 bio pretučen marta meseca i tada je hitno prevezen u KBC Zvezdara.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Duš(M)anka je ubila svog supruga kako bi se dočepala njegovog stana, a zatim je ubila i brata! #dosije192 #zlocin #ubistvo #dusanka #beograd #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading