Suđenje Miki Aleksiću
Foto: Stock/E-stock/Časlav Vukojičić

U Palati pravde danas je nastavljeno suđenje samozvanom profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, a glumica Milena Radulović je nastavila svoje svedočenje o silovanju i polnom uznemiravanju!

Prva polovina suđenja protekla je burno u raspravi, a kažnjen je i Aleksićev branilac Zoran Jakovljević sa 100. 000 dinara jer se raspravljao sa advokatima i vređao žrtvu.

Prilikom Mileninog izlaganja, ona je u jednom trenutku upitala, misleći na advokata Zorana Jakovljevića.

„ Da li se on to meni smeje?“, na šta je Jakovljević rekao: „Ne, obraćam se publici“.

Podsetimo, Aleksić se brani sa slobode pošto mu je 10. marta prošle godine ukinut kućnog pritvora u kom je bio od 10. septembra 2021. godine. On je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju, i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju. Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke. Uhapšen je 16. januara 2021. godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elektronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta prošle godine ukinut i kućni pritvor.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Duš(M)anka je ubila svog supruga kako bi se dočepala njegovog stana, a zatim je ubila i brata! #dosije192 #zlocin #ubistvo #dusanka #beograd #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading