Mladi razbojnik oteo ženi novac
Foto: Alo/Foto: RINA

On je 4. aprila prošle godine u blizini jednog kafića u središtu grada ugledao ženu koja je držala novčanik u jednoj a kesu s namirnicama u drugoj ruci. Oštećenu je pratio kroz čak sedam ulica, na odstojanju od 10 metara i kad je došla do grade gde stanuje prišao joj s leđa i rukom uhvatio oko vrata, da ne može da okrene i da ga vidi. Drugom rukom je istrgao novčanik i počeo da beži prema Medicini rada, iz novčanika izvadio 1.500 dinara pre nego što ga je bacio. Žena je povikala „Držite lopova” a optuženom je u susret naišao slučajni prolaznik, pa se lopov uplašio, bacio pare i pobegao, potvrđeno je za RINU. 

„Daj pare, daj pare, ubiću te”

Poslednjeg dana u januaru ove godine, oko 19.30 u Čačku, počinio je razbojništvo u pokušaju, tako što je napao radnicu menjačnice koja je upravo zatvorila radnju, i uz pretnju predmetom nalik na pištolj povikao - „Daj pare, daj pare, ubiću te”.

Radnica se okrenula licem prema optuženom, sve vreme dozivala pomoć i krećući se unazad u jednom trenutku pala na ulicu, posle čega je napadač pobegao.

U stanu optuženog, nedaleko od glavne gradske pijace, pronađeno je pet bojevih i pištoljskih metaka, koje je držao bez dozvole.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Asis Barajli, vulkanizer iz Nepala koji boravi i radi u Srbiji, podelio je svoja iskustva #alodnevnenovine #alonovine #aloonline #fypシ #fypシ゚viral ♬ April (No Vocals) - The Young Ebenezers

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
mumi

12.01.2024 15:31

Pa lepo,njemu nanogica a ženama dozivotna trauma. Znam jer je moja ćerka dozivela oružanu pljacku.