Srbin ubijen u Sidneju
Foto: Printscreen/NEWS.COM

 Kako prenose australijski mediji, srpski državljanin je posle svađe sa dvojicom muškaraca na ulici brutalno pretučen, izboden, a potom upucan u luksuznom predgrađu Sidneja.

- Maseij T. je optužen za ubistvo. Pet policajaca je upalo u njegovu kuću u utorak ujutru. Zatekli su ga u kući bez majice, na snimcimima se vidi kako mirno sedi i razgovara sa policijom, koja je potom pretresla njegovu kuću, stavila mu lisice i odvela ga u stanicu policije. Njemu je odbijena kaucija i danas bi trebalo da bude izveden pred sud - prenose mediji i navode da je iz kuće odneta garderoba koja će biti predmet forenzičke analize.

Srbin ubijen u Sidneju

Foto: Printscreen/nbcnews.com

 

Oni podsećaju da je kobne noći policija na mestu zločina zatekla Radulovića sa teškim povredama glave i tela. On je prebačen u bolnicu Kraljevskog princa Alfreda, ali je uprkos naporima lekara preminuo.

Obdukcijom je utvrđeno da je osim povreda nožem imao i prostrelnu ranu na telu.

- Tokom istrage je utvrđeno da su svedoci videli da se Radulović svađao sa dvojicom muškaraca pre nego što je zadobio povrede. Oni su, kako je otkriveno, pobegli sa mesta zločina u belom džipu - saopštio je portparol policije Novog Južnog Velsa šta je otkriveno tokom istrage ubistva Srbina. Auto je, kako navode, pronađen ubrzo a u njemu je policija otkrila i pištolj. Australijski mediji prenose i da je Radulović u vreme ubistva bio na uslovnoj slobodi zbog trgovine drogom. Policija sumnja, kako navode, da se u neraščišćenim poslovima oko droge krije i motiv zločina.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading