Osumnjičeni M.M. (levo) i žrtva A.S. (desno)
Foto: Printscreen/Osumnjičeni M.M. (levo) i žrtva A.S. (desno)/Društvene mreže

Kako tvrdi dečak osumnjičen za ubistvo sačekao je posle škole njenog sina kada je bio četvrti razred, nedaleko od parka i gurnuo ga preko žardinjere, a sticajem okolnosti telefonom je sve snimila jedna drugarica.

- Ja sam imala uvid u snimak i uverila se da se radi o vršnjačkom nasilju i to sam odmah prijavila školi, a škola je to prijavila školskim policajcima. Nakon toga smo majka dotičnog dečaka koji je napao mog sina i ja bili na sastanku sa direktorom škole, pedagogom škole i psihologom škole i šolskim policajcima. Prvenstveno mi je kao roditelju prećeno jer je moj sin nakon tog guranja navodno opsovao zbog čega mi je prećeno da će i moje dete biti kažnjeno i da apsolutno ima isti udeo u tom vršnjačkom nasilju, piše Kurir.

Nuđena nam je medijacija i pomirenje što sam odbila jer imam pravo da kao roditelj biram društvo svog deteta. Tada su direktor, psiholog, i pedagog obećali plan i program po kojem će to da se reši. Međutim nikada nisam pozvana, jednostavno se taj slučaj zataškao i ništa nije preduzeto.. Ja sam to dete viđala kako priča sam sa sobom, prijavljivala još neke situacije, ali se škola oglušila o to i ništa nije preduzeto.

Ona kaže da ih niko iz škole nije obavestio o ovom zločinu i da su svi kao roditelji uznemireni. Dečak je jedinac i potiče iz vrlo respektabilne porodice. Napadač je malo problematičan, često je nosio nož. Bez obzira na sve to, oni su bili najbolji drugari.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading