pucnjava u mladenovcu
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Kako saznajemo, prema nalazima lekara veštaka, koji su obavili neuropsihijatrijsko veštačenje, Uroš je bio uračunljiv kada je 4.maja počinio zločin, a kod njega nisu pronađeni simptomi psihopatoloških promena ličnosti. Te večeri nije bio pod uticajem alkohola niti narkotika, saznaju „Novosti“.

Više javno tužilaštvo u Smederevu vodi jedinstvenu istragu protiv njega, ali i njegovog oca, ujaka i brata od ujaka, koji su u pritvoru zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenje i prometa oružja i eksplozivnih materija. 

Uroš B. je u noći 4.maja u Malom Orašju i Duboni iz automatskog oružja ubio osmoro ljudi, a trinaestoro teško ranio. Najmlađa žrtva imala je 15, a najstarija 25 godina. Jedan mladić preminuo je u bolnici pedeset dana kasnije.

Blažić je u pritvoru od 5.maja . Osumnjičen je za teško ubistvo a maksimalna kazna koja mu se može izreći je 20 godina zatvora s obzirom na to da je u trenutku kada je počinio ubistva imao 20 godina. Uroš Blažić puni dvadeset i jednu godinu za nekoliko dana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading