Hitna pomoć na licu mesta
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Prema rečima portparola novosadske Hitne pomoći dr Zorana Krulja, njihova lekarska ekipa intervenisala je na licu mesta i zatekla muškarca sa višestrukim opekotinama po celom telu i on je nakon ukazane pomoći prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine na dalje lečenje i dijagnostiku.

Kako nezvanično saznaje "Blic", ekipa Hitne pomoći obavestila je policiju o ovom incidentu koja je odmah izašla na lice mesta i još vrši uviđaj kako bi utvrdila sve okolnosti koje su dovele do ovog nesrećnog slučaja a otprilike u isto vreme i vatrogasci su primili poziv od građana da na tom mestu gori šiblje i žetveni ostaci sa njiva.

Pretpostavlja se da je nesrećni čovek sam palio biljne ostatke te da ga je iz još nepoznatih razloga vatra zahvatila. Uviđaj je i dalje u toku tačan razlog i okolnosti koje su dovele do ove nesreće biće poznati nakon završetka istrage.

 

@alo_portal Ministar odbrane Miloš Vučević odbacio je danas optužbe prištinskih vlasti da je Srbija obučavala i naoružavala Srbe na Kosovu i Metohiji! #alo #milošvučević #alodnevnenovine #alonovine #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading