kipar
Foto: Printscreen

Porodica državljanina Srbije Marka M. (29), koji je nastradao u subotu rano ujutru posle tuče u Limasolu na Kipru, sprema se da ode po njegovo telo. Marko je radio na Kipru kao obezbeđenje, a nastradao je kada je pokušao da se spase od dvojice napadača koji su ga tukli, pa je bežeći od njih podleteo pravo pod točkove automobila!

Neutešna porodica Srbina koji godinama živi i radi na Kipru oprostila se od njega na društvenim mrežama i objavila njegove fotografije.

 „Mare, dušo moja, neka te anđeli čuvaju! Počivaj u miru dobri dečače. Moje iskreno saučešće, utehe nemam“, piše u jednom od mnogobrojnih komentara ispod fotografije koju su okačili roditelji nastradalog.

U jednom od komentara neko je pitao Markovu majku: „Šta mu se dogodilo?“, a ona je samo kratko odgovorila: „Nema ga više, idem po njega“.

„Neka ga anđeli čuvaju, njegovoj mladoj duši neka gospod podari rajsko naselje. Lepi dečače, rano si nas napustio“, napisao je jedan prijatelj porodice.

Kako su saopštili iz lokalne policije, uhapšena su dvojica muškaraca, starih 34 i 39 godina, kojima je određen trodnevni pritvor. Kako smo već pisali, sumnja se da su dvojica mladića u subotu, oko tri ujutru, pretukla Srbina na ulici, a kada je pokušao da pobegne od njih izleteo je na kolovoz i podleteo pod točkove automobila kiparskog Grka (29), koji je inače zaposlen kao obezbeđenje u klubu u Limasolu. Automobil ga je vukao nekoliko metara dok se nije zaustavio.

Istraga je utvrdila da se Srbin neposredno pre nesreće u jednom pabu posvađao sa svojom devojkom, zbog čega je besno izleteo napolje i počeo da šeta trotoarom duž obale. U tom trenutku mu je prišao muškarac (39) i snažno ga udario u grudi. Silovitim udarcem je bacio Marka na trotoar. Napadnuti mladić je pokušao da ustane, ali ga je osumnjičeni udario još jednom i ponovo ga oborio. Napadač je tada otišao na drugu stranu, ali se pojavio drugi napadač (34), koji je nastavio da bije Srbina. Kako su pisali lokalni mediji, Marko je uspeo da se pridigne. Počeo je da beži kroz parking i posle toga je direktno istrčao na kolovoz.

Čeka se nalaz obdukcije

Telo nastradalog Marka je preneto na obdukciju koja treba da utvrdi tačan uzrok smrti. Vozač automobila koji je pregazio Srbina uhapšen je neposredno posle tragičnog događaja. On se sumnjiči za izazivanje smrti iz nehata i posle saslušanja je pušten da se brani sa slobode

Marko M. je nažalost od zadobijenih povreda preminuo, a lokalna policija je krenula u potragu za osumnjičenima koji su uhapšeni posle 24 sata. Istraga, koja je u toku, treba da utvrdi sve detalje ove tragične smrti. Očekuje se da više detalja bude poznato kada policija pregleda sve snimke nadzornih kamera koje su zabeležile svađu i tuču.

Nastradali Srbin je radio kao obezbeđenje u jednom pabu nedaleko od mesta stradanja u Limasolu.

Podsetimo, najpre se verovalo da je u pitanju nesrećan slučaj i da je Marka udario automobil dok je pretrčavao kolovoz. Međutim, posle istrage je došlo do preokreta, pa se sada smrt Srbina tretira kao ubistvo.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading