Opiranje privođenju
Foto: Printscreen/Instagram

Kako se sumnja, oni su noćas sat vremena posle ponoći, u centru Kruševca fizički napali dvojicu policajaca, a sada je osvanuo snimak incidenta na društvenim mrežama.

"Sinoć se u centru Kruševca dečko opirao privođenju gde je tokom sukoba sa policijom udario policajca. Da li je kasnije uhapšen, ne znam, bio sam u prolazu", stoji u objavi na Instagram profilu "serbialive_vesti".

Policajci su intervenisali zbog prijave za narušavanje javnog reda i mira, a tom prilikom su im naneli lake telesne povrede.

Osumnjičenima je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Misel

30.09.2023 17:19

Osuditi napadace na policiju sa 5 god.zatvora i da plate odstetu policajcima,a ovi sto pominju kosovio treba i njih sankcionisati.