DOVODI SE U VEZU SA ŠKALJARCIMA Menadžer na meti kavčana zato što je viđen sa poznatim kriminalcem?
Printscreen

Ispituje se čiji je život bio u opasnosti, a prema pojedinim izvorima iz susedne države, nije isključeno da je u pitanju Admir Arnautović Šmrk, koji je inače estradni menadžer poznat po saradnji sa reperima Bubom Korelijem i Džalom Bratom, prenosi Kurir.

- Šmrk ima dosije, hapšen je i dovođen u vezu sa kriminalom, ali i ljudima s one strane zakona. Poslednji put je hapšen 2022, a postoje indicije da se kreće u društvu ljudi koji su bliski škaljarskom klanu - kaže izvor.

DOVODI SE U VEZU SA ŠKALJARCIMA Menadžer na meti kavčana zato što je viđen sa poznatim kriminalcem?

Printscreen

 

On dodaje i da je istražiteljima interesantno to što se, navodno, u društvu Arnautovića poslednjih dana pojavljivao srpski kriminalac koji je bio deo ozloglašenog zemunskog klana.

- Arnautović je navodno blizak "škaljarcima", ali se još proverava da li je meta kavačkog klana bio on - kaže izvor i dodaje da se istražuje i mogućnost da je na meti uhapšenih "kavčana" bio i jedan inspektor iz MUP Kantona Sarajevo.

Misterija treće osobe

- Proverava se da li su i njega nameravali da likvidiraju zbog toga što je radio na dešifrovanju Skaj aplikacije, zahvaljujući kojoj su otkriveni mnogi zločini i uhapšeni brojni pripadnici klanova - objašnjavaju izvori iz Bosne.Podsetimo, Jovanović i Dulović uhapšeni su u nedelju nakon što su iznajmili gotovo čitav sprat u luksuznom stambenom kompleksu "kule Sarajevo" kako bi, najverovatnije, opservirali metu. Prema saznanjima bosanskih medija, imali su pomagača u glavnom gradu.

Interpol

Traže ga Grci zbog Krfa

Dušan Jovanović Giba, kako piše bosanski Avaz, je na poternici Interpola koju je za njim raspisala Grčka zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu na Krfu 2020, kada su ubijeni visokopozicionirani pripadnici škaljarskog klana, Alan Kožar i Damir Hadžić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading