hitna pomoć
Foto: Alo/Foto: Alo!/Vladimir Marković

Dragan Jovanović, narodni poslanik Srpske napredne stranke u tom gradu, podelio je fotografije sa lica mesta i u postu napisao šta se dogodilo.On je istakao je da je odbornik bio pod uticajem alkohola tokom incidenta.

Hitna pomoć je brzo reagovala i pružila prvu pomoć povređenom muškarcu pre nego što je prebačen u Klinički centar Kragujevac, gde se sada nalazi pod lekarskom negom, prenosi Republika.

Na svom Fejsbuk profilu, Dragan Jovanović, parlamentarac iz Topole, opisao je detalje ovog dramatičnog događaja.

 

 

"Pokušao je da sebi oduzme život samozapaljivanjem na prolazu iza stanice policije i Centra za socijalni rad. Odbornik D. M. je, prema nezvaničnim informacijama, došao svojevoljno i u vidno alkoholisanom stanju u stanicu policije u Topoli i vređao policajce, nakon čega je uradio to što je uradio. Tragovi tog nerazumnog dela su još vidljivi na stazi i travnjaku. Nažalost, kafana i alkohol naprave tragediju. Molimo Boga da pregura i dobije ovu životnu borbu - poručio je u objavi Jovanović.

Prema nezvaničnim informacijama, D. M. je zadobio teške opekotine.  Istraga je u toku kako bi se utvrdili motivi ovog dramatičnog incidenta.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading