"LARVE MUVA IZLAZE IZ STANA" Nesnosan smrad se širi zgradom, pronašli telo komšije u Subotici
Foto: Alo/Printscreen

Prema rečima stanara zgrade, u subotu 26. avgusta je pronađeno telo u stanu na njegovom spratu. Nakon što su policija i vatrogasci izašli na teren, telo je odneto na obdukciju, a od tada iz stana nastavlja da se širi smrad i larve muva.

- Stan je zapečaćen i već dve nedelje niko ne dolazi da uradi čišćenje ostataka raspadanja i dezinfekciju. Navodno se čeka kraj obdukcije i tek posle forenzičara može da se uradi čišćenje - navodi komšija Aleksandar Šujica, navodi Blic.

Smrad se širi i na ulicu

- Terasna vrata su otvorena tako da je na telu bilo mnoštvo crva, a vrata su ostala otvorena i posle iznošenja tela, a smrad se širi i na ulicu. Na jednoj od slika se vidi da je neko od revoltiranih stanara stavio bandaž traku na okvir vrata kako bi se smanjio smrad, jer su vatrogasci razvaljivali vrata i naravno da se nisu mogla lepo zatvoriti posle intervencije - kaže ovaj komšija.

Kako dodaje naš sagovornik, zbog ovog problema nije bio u mogućnosti da slavi sinu 9. rođendan u stanu.

- Ispred mog stana smo stavili peškir sa dezinfekcionim sredstvom i obuću ne unosimo u stan. Moj stan je drugi od pomenutog i svom sinu nisam mogao praviti 9. rođendan u vlastitom stanu jer kako dovesti drugare iz škole a na pola zgrade te uhvati nagon za povraćanje - zaključio je zabrinuto Šujica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading