Nasilnik iz Obrenovca
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/facebook

- Sve se to dešavalo od 24. jula. Tada je ona otišla od kuće da živi kod njega. Nekoliko dana posle joj je bio isključen telefon i ja sam policiji prijavila njen nestanak jer mi se uopšte nije javila. Tek je 30. avgusta došla kući sva izubijana, nisam mogla da je prepoznam, falilo joj je pola kose, nos razbijen. Ne znam kako je uspela tako da ide čak od Bariča do Zemuna autobusom. Ispričala mi je da ju je Nemanja tukao i držao zatočenu. A onda me je izgladnela pitala da li sme da uzme neku namirnicu. Hej! U svojoj kući to da pita! Za mene je to bilo ubistvo. Tek sam je treći dan, 1. septembra, nagovorila da ode u Zemunsku bolnicu - priča očajna Anđelka u jednom dahu, piše Republika.

Majka dalje kaže da su njenu ćerku sati delili od sigurne smrti.

- Tamo su je odmah operisali i izvadili slezinu. Doktor mi je rekao da bi umrla u roku od pet sati, da nije došla u bolnicu. Sada više nije na intenzivnoj nezi, oporavlja se, i mogu da je posećujem. Najgore mi je bilo kada mi je ćerka ispričala da joj je Nemanjina majka rekla na dan odlaska: "Nemoj takva da ideš, da ne vide tvoji, maskiraj se, evo ti korektor". Pa ta žena je danima slušala kako mi prebija ćerku i pravila se luda. Kako je mogla? I još joj govori da se našminka, a ona crna od povreda - govori sagovornica.

Anđelka M. navodi i da je policija u toku potrage, pre oktrivanja zločina, uspela da locira Anu u Nemanjinoj kući, a kada su tamo došli, kako tvrdi, njegova majka je rekla da nisu tu.

- Rekla je policiji da nisu kod kuće, iako mi je ćerka rekla da su bili gore na spratu. I to je prikrila. Više puta ju je molila da ga ne prijavi policiji, a on joj je pretio telefonom kada je došla kući u Zemun, sve do petka, kada je otišla u bolnicu, a on uhapšen. Samo da tog "gospodina" sud kazni kako treba. Sreća da mi je ćerka preživela. Sigurno smo spasli još neku ženu. Tukao ju je u svojoj sobi i pendrekom i sekirom. Šta će mu sekira u sobi?! Pa za završni čin. Držao joj je i nogu na grlu, dok je ležala na zemlji prebijena. Nije mi rekla razlog zašto je počeo tako da se ponaša. Samo neka mi ona sad ozdravi, ako treba ja ću joj dati organ, koji god da joj treba - zaključuje Anina majka.

Policijski inspektori pokrenuli su intenzivnu istragu koja će utvrditi sve detalje prijavljenog zločina.

Podsetimo, kako se navodi u naredbi za sprovođenje istrage, N.G. je osumnjičen da je od 26. avgusta devojku držao zatočenu u stanu četiri dana, dok žrtva nije uspela da pobegne iz kuće, dok je nasilnik spavao.

N.G. je saslušan u tužilaštvu i njemu je određen pritvor. On je prilikom saslušanja izneo detaljnu odbranu.

- Odlučio je da iznese odbranu, negirao je krivično delo i rekao je kako to nije bilo baš tako kako je žrtva ispričala. Naveo je da je ona tek kasnije otišla u bolnicu - navodi izvor.

Kako se saznaje, njemu se na teret stavlja krivično delo protivpravno lišenje slobode i teška telesna povreda opasna po život.

On je ranije osuđivan zbog krivičnih dela povezanih sa krađama i nasiljem, prenosi Blic.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading