ALO! SAZNAJE: Žena ga kritikovala jer pije, on se upucao pištoljem za svinje!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Porodična drama! Muškarac S. K. (70) iz Šida pretukao je svoju suprugu, a zatim, kada je došla policija, pucao je sebi u grudi pištoljem za ubijanje svinja! Ceo haos nastao je samo zato što ga je nesrećna žena kritikovala što pije, a srčani je bolesnik!

Celu Srbiju šokirala je vest da je muškarac iz Šida pokušao da izvrši samoubistvo pištoljem za svinje tako što je sebi pucao u grudi. Prethodno je vređao i tukao svoju suprugu, a nesrećna žena je uspela da pozove policiju i prijavi ga. Samoubistvo je pokušao dok su ga policajci čekali da krene s njima u stanicu.

Mladić od svega 21 godinu preminuo u bolnici 

Mladić A. A. (21) iz Martonoša kod Kanjiže 2014. godine upucao se pištoljem za ubijanje stoke, a od zadobijenih povreda preminuo je u bolnici. Nije bio poznat razlog zbog kojeg sa svega 21 godinu digao ruku na sebe, a lokalni mediji su tih dana upozoravali da su u tom kraju sve češći slučajevi samoubistva i pokušaja samoubistva sredstvima za ubistvo životinja.

 

- Porodično nasilje dogodilo se u ponedeljak, kada je S. K. mrtav pijan vređao svoju ženu, pretio joj, a zatim je i fizički nasrnuo na nju. Tukao ju je po rukama i nogama. Nesrećna žena je imala brojne modrice po telu. Ona je zatim pozvala policiju - navodi izvor blizak istrazi za Alo! i dodaje stravične detalje:

Pored njega pronašli i sataru

Pre dve godine javnost je bila šokirana kada je muškarac pronađen mrtav u svojoj kući u Mladenovcu s povredama na glavi. Reč je o Zoranu P. (56), a pored njegovog tela pronađeni su satara i pištolj za ubijanje stoke. Lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt. 

 

 

 

- Policija je došla na lice mesta i zatekla uplakanu ženu, ali i pijanog muškarca. Dok su se spremali da ga privedu, on ih je zamolio da uzme svoju terapiju iz sobe jer je srčani bolesnik, pa će, kako je rekao, da pođe s njima. Policajci su mu dozvolili i on je otišao do ormana. Međutim, umesto lekova, izvukao je pištolj za svinje i upucao sebe u grudi - tvrdi naš sagovornik.

Saznao da ima tumor na mozgu pa se ubio!

Stravičan slučaj dogodio se 2018. godine u okolini Bosilegrada. Bivši vozač autobusa Ratko V. iz sela Ribarce izvršio je samoubistvo tako što je sebi u glavu uperio pištolj za ubijanje svinja i pucao. Navodno se na taj korak odlučio kada je saznao da ima tumor na mozgu.

 

Kako nezvanično saznajemo, povod za čitav haos je bio samo to što je žena brinula za njegovo zdravlje.

- Ceo dan je pio i bio je agresivan. S obzirom na to da je srčani bolesnik, žena ga je kritikovala i opominjala, što je njega razbesnelo, pa je počeo da je vređa, a zatim i da je tuče. Inače, ovo je prvi put da je prijavljen za nasilje. Možda je i ranije napadao svoju ženu, ali zvaničnih prijava nije bilo. S. K. je pogodio sebe direktno u grudnu kost, zbog čega je hitno hospitalizovan i nije u životnoj opasnosti - navodi izvor.

Ubio se u svojoj sobi pištoljem za stoku

Takođe 2018. se dogodio sličan zločin i to u beogradskom naselju Mirijevo. Slobodan S. (62) ubio se u Ulici Karađorđeve Zvezde u Mirijevu. Prislonio je stolicu na ulazna vrata kuće, uzeo pištolj za stoku i počinio samoubistvo. Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuju njegovu smrt.

Utvrđuju se okolnosti ovog bizarnog slučaja.

Nažalost, ovaj slučaj nije prvi u kojem su ljudi koristili sredstvo za omamljivanje životinja kako bi oduzeli sebi život. Brojni su slučajevi u Srbiji prethodnih godina.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading